Pentawards internationella jury för 2019 är nu utsedd

PUBLICERAD: 12 december 2018
UPPDATERAD: 25 januari

Clem Halpin från designbyrån Bulletproof  i London, är ny president för den internationella Pentawards-juryn.

Den internationella juryn, som ska bedöma och belöna deltagarna i 2019 års upplaga av den globala förpackningstävlingen Pentawards, är nu utsedd. 15 personer från 12 olika länder ingår i juryn – alla med stora erfarenheter av förpackningar och förpackningsdesign.

Ny jurypresident är Clem Halpin, som till vardags är kreativ chef för varumärkes- och designbyrån Bulletproof  i London. Han efterträder Pentawards-medgrundaren Brigitte Evard, som varit juryns president i tre år.

Övriga jurymedlemmar kommer från USA, Japan, Kina, Singapore, Columbia, Spanien, Italien, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Vitryssland, och de representerar stora företag och byråer som bland annat PepsiCo, Kellogg´s, Heineken, Pearlfisher, Suntory, Design Bridge, m fl.

Inga nordiska representanter finns med i juryn för Pentawards 2019.

Anmälningstiden för Pentawards 2019 börjar den 25 februari och pågår till den 12 april.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för tryck på wellpappförpackningar

På Drupa presenterade EFI en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpappförpackningar.
EFI-3-1536x1024

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Atta45-ver-2-1536x1024

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Scenprogrammet för Scanpack 2024 är här!

Nu släpps scenprogrammet för Scanpack, Skandinaviens största förpackningsmässa, som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg den 22-25 oktober. Förutom utställningen med 400 utställare kommer besökarna att erbjudas ett omfattande scenprogram med nästan 100 programpunkter.
Talare på Scanpack (SV)x