Nu stärker PacsOn positionerna – tre bolag slås samman till ett

PUBLICERAD: 9 september 2019
UPPDATERAD: 25 januari

”Genom att slå ihop de tre bolagen stärker vi vår position i Västsverige”, säger VD Johan Liljekvist. (Bild fr LinkedIn)

PacsOn-gruppen, som erbjuder produkter och lösningar inom förpackning och service, slår samman tre av sina åtta bolag och stärker därmed sin position på marknaden i västra Sverige. De tre bolag, som går samman, är PacsOn Paul Hall i Jönköping, PacsOn Pallviks i Falköping och PacsOn Väst i Göteborg.

De tre bolagen, som har drygt 40 anställda tillsammans, kommer i fortsättningen att verka under det gemensamma namnet PacsOn Väst AB, men ha fortsatt verksamhet på respektive orter.

”Vår filosofi är att vara nära våra kunder. Det är genom lokal närvaro, hög tillgänglighet och personlig service, som vi kan erbjuda den bästa lösningen för våra kunder. Det är en del av vår framgång”, säger VD Johan Liljekvist, enligt ett pressmeddelande.

Enligt Johan Liljekvist blir resultatet av sammanslagningen av de tre PacsOn-bolagen att man skapar en kombination av kompetens, erfarenhet, lager- och logistiklösningar som tillsammans med ett bredare produktutbud stärker positionen och ökar konkurrenskraften på marknaden i västra Sverige.

Sammanslagningen av de tre bolagen kommer att ske under hösten 2019.

Företagsgruppen PacsOn AB är ett helägt bolag inom Herenco-koncernen.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Elopak bygger sin första produktionsanläggning i Nordamerika

”I tidernas begynnelse” kom grunden för Elopaks Pure-Pak förpackningar från USA. Efter många år startas nu den första produktionsenheten i Nordamerika. Första halvåret 2025 ska den vara i drift.
Elopak_

Multivac bygger ny produktionshall i Tyskland

Multivac Group har nyligen genomfört en ceremoni som start för bygget av sin nya Wolfertschwenden #2 fabrik i Allgäu-regionen i södra Tyskland.
Multivac

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium