Packnews och nord emballage bjuder på fri entré till CeMAT

PUBLICERAD: 24 april 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Som läsare av Packnews och/eller nord emballage kan du nu få gratis entrékort till CeMAT i Hannover.

Den 31 maj till 3 juni arrangeras CeMAT 2016 i Hannover, i år med temat ”Smart Supply Chain Solutions”. Genom ett samarbete med Trade Fair Agency AB, CeMAT:s Sverigerepresentant, kan Packnews och tidningen nord emballage erbjuda dig som läsare gratis entrékort till mässan!

Värdet av entrékortet uppgår till cirka 410 SEK för alla dagar. För att registrera ditt entrékort går du till CeMATs bannerannons i högerspalten på den här sidan. Entrékort gäller för en dag på mässan. Behöver du entré till fler dagar kontaktar du Trade Fair Agency AB och anger hur många personer, som kommer att åka samt hur många dagar ni planerar att besöka mässan, så skickas ytterligare biljettlänkar till er mailadress.

CeMAT är branschens flaggskepp och viktigaste mötesplats för den intralogistiska industrin. På mässan presenteras de senaste innovativa lösningarna, i linje med Industri 4.0, inom förpackningsteknik, tryck, märkning och konverteringsteknik, såväl som inom materialhantering, industritruckar och transportsystem. Även lagerteknik och system för lastnings- och lossningsutrustning är viktiga inslag. Andra delar på mässan är integrerade lösningar för logistiktjänster, intralogistiska system och programvara såväl som styrteknik och Auto ID/RFID-lösningar mm.

Den 1 juni klockan 16.30 arrangeras en nätverksträff för besökare på mässan. Här får du möjlighet att samtala och utbyta erfarenhet med andra besökare från hela världen under trevliga former. Mässan bjuder på dryck och tilltugg. Eventet inleds med ett välkomnande från mässledningen samt en kort presentation där årets mässa, dess innehåll, nyheter och teman presenteras. Platsen är hall 27, monter B16. Du anmäler dig via info@tradefairagency.se senast den 15 maj med företag, namn och epost-adress.
 
Läs mer om CeMAT 2016 på http://www.cemat.de/home

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x