Packbridge tar pulsen på snabbväxande digitaltryck

PUBLICERAD: 26 januari 2017
UPPDATERAD: 25 januari

Tekniken med digitaltryck växer snabbare än de flesta kan följa…

Digitaltryck är på stark frammarsch och växer så snabbt som tekniken hinner utvecklas, vilket i dagens termer är snabbare än de flesta av oss är kapabla att följa…
Nu ordnar Packbridge och Visutech ett seminarium där man tar pulsen på den snabba utvecklingen inoim såväl förpackningstryck som andra områden där digitaltryck blir allt viktigare.

Seminariet äger rum i Visutechs lokaler i Mölndal och består av korta presentationer för små grupper av seminariedeltagare, vilket ger stora möjligheter till interaktion mellan deltagare och föredragshållare.

Bland de medverkande i seminariet kan nämnas Rickard Ådén från Visutech, som ska ge företagets syn på den digitala trycktekniken och hur den utvecklats och utvecklas. Visutech har stor och lång erfarenhet av digitaltryck, inte minst i sin roll som skandinavisk generalagent för HP Indigo.

Från HP kommer Paul Randall, som är företagets globala affärsutvecklingschef, och han ska försöka förklara den revolutionerande utvecklingen inom digitaltryck.

Vidare medverkar Helsingborgsföretaget Mediaköket Grafiska AB, som ska berätta om hur det är att leva och arbeta i den nya världen av digitalt tryck.

Seminariet äger rum den 28 februari. Starttid är 08.30 och beräknad sluttid är 13.30.

Mer info HÄR

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x

Nordvalls Etikett ingår partnerskap med utländska producenter

Nordvalls Etikett AB har slutit ett samarbetsavtal med holländska Geostick och franska Stratus Packaging. Bakgrunden till samarbetet är att bibehålla och stärka gemensamma marknadsandelar på en kraftigt konkurrensutsatt marknad.
Vid frågor om bilden, skriv till: christian.andersson@apeloga.se

Majoritet av konsumenter prioriterar inte återanvändbara förpackningar

Det globala konsultföretaget PA Consulting (PA), med basen i Storbritannien, genomförde nyligen en enkät bland fyratusen konsumenter i Storbritannien och USA. Den avslöjade nya insikter om konsumenternas attityder till förpackningar i snabbrestaurangsbranschen.
Reusable cup