Webbtjänsten Air Labels gör det enkelt att köpa etiketter på nätet

PUBLICERAD: 30 oktober 2020
UPPDATERAD: 25 januari

”Det ska vara enkelt att beställa etiketter”, säger Eric White, som nu lanserar en webbtjänsten Air Labels. (Bild Air Labels)|Frontsidan på webbtjänsten Air Labels (Bild skärmdump)

Hur svårt kan det vara att beställa etiketter? ”Inte svårt alls”, är svaret från Eric White, som i dag, den 30 oktober, lanserar en ny, webbaserad tjänst kallad Air Labels.

Air Labels är en Internet-baserad tjänst, där kunder kan beställa etiketter från Eric Whites omfattande nätverk av etikettillverkare. Främst vänder sig Air Labels till den allt mer dominerande yngre målgruppen bland etikettköpare.

Frontsidan på webbtjänsten Air Labels (Bild skärmdump)

Eric White har lång erfarenhet från etikett- och förpackningsbranschen. Med benägen hjälp från IT-branschen har han utvecklat en digital plattform, avsedd för B2B där kunden får 100 procent transparens och ett exakt pris genom bara några knapptryck eller ibland – om köparen behöver stöd i inköpsprocessen – genom att svara på några enkla frågor, till exempel om var etiketten ska appliceras och under vilka förutsättningar. Informationen gör att Air Labels sedan kan ge ett förslag och ett pris.

Air Labels, som är en helt egenutvecklad plattform, kallar sig ”label rebel” för att man vill göra saker annorlunda, och enklare. Man har strävat efter att göra framtoningen lättsam och man ska bli glad, när man ser priset.

Text Bo Wallteg

N.B.: I nord emballage nummer 5 kan du ta del av en intervju med Eric White, där han utvecklar tankarna kring den här idén.
Air Labels webbtjänst finns på www.airlabels.com

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x