Ny verkställande direktör har utsetts i Miller Graphics Group

PUBLICERAD: 6 december 2022
UPPDATERAD: 25 januari

Fredrik Turzik (stora bilden) lämnar som VD för Miller Graphics och blir istället VD för huvudägaren O.F. Ahlmark & Co Eftr. AB i Karlstad samt styrelseordförande i Miller Graphics. Ny president och VD i Miller Graphics Group blir Philippe Bataillie (lilla bilden).

Philippe Bataillie har utsetts till ny president och verkställande direktör i Karlstadsbaserade grafiska koncernen Miller Graphics Group.

Philippe Bataillie, som varit VD för Miller Grapchics i Belgien och därefter strategisk utvecklingschef i koncernen, efterträder Fredrik Turzik, som tillträtt rollen som styrelseordförande i Miller Grapchics Group och även utsetts till VD i huvudägaren Ahlmarkskoncernen i Karlstad.

”Tillsammans med Miller Graphics ledningsgrupp och mig själv har Philippe Bataillie varit en viktig drivkraft för utvecklingen och den strategiska inriktningen av Miller Graphics. Jag är övertygad om att Philippe och Miller Graphics ledningsgrupp kommer att fortsätta vår framgångsrika resa”, säger Fredrik Turzik.

Philippe Bataillie kommer att tillträda som VD den 1 januari 2023.

Avgående VD:n Fredrik Turzik tillträdde i augusti 2016. Han kom då närmast från BillerudKorsnäs (numera endast Billerud) och en tjänst som chef för wellpapputvecklingen inom EMEA-området (Europe-Middle East-Africa).

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Här är de nominerade i Packnorth Award 2023

mirko-fabian-htm4OxeJaC0-unsplash

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx