Ny skrivare som producerar fyrfärgsetiketter "on demand"

PUBLICERAD: 5 september 2016
UPPDATERAD: 25 januari

MM Model C är en ny fyrfärgs etikettskrivare från brittiska MM Barcoding.

Brittiska MM Barcodning har lanserat en ny färgetikettskrivare, som skriver ut streckkodsförsedda fyrfärgsetiketter ”on demand” och i små upplagor.
Enligt bolaget eliminerar den nya skrivaren det etikettavfall, som normalt uppstår vid den traditionella metoden med inköp av förtryckta etikettmaterial.

Skrivaren, som har beteckningen MM Model C, har fördelen att livsmedels- och dryckesproducenter kan reagera snabbt på plötsliga förändringar och behov på marknaden och då producera nya och anpassade etiketter i små upplagor enbart genom att överföra en enkel pfd-fil till skrivaren.

MM Barcoding skriver att skrivaren levereras med en kraftfull etikettmjukvara, som tillåter användaren att komplettera etiketterna med ett komplett utbud av streckkoder och annan variabelinformation som batchkoder, tillverknings- och sista säljdatum, etc. 

Med skrivaren kan användaren även skapa iögonfallande etiketter, som även innehåller tvådimensionella QR-koder, vilka tillåter smart kommunikation med konsumenterna.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x