Ny marknadskoordinator på förpackningsföretaget Tara Pac

PUBLICERAD: 7 februari 2020
UPPDATERAD: 25 januari

Jessica Lundgren har anställts som junior marknadskoordinator på förpackningsföretaget Tara Pac i Lund. (Bild Tara Pac)

Förpackningsföretaget Tara Pac i Lund fortsätter att växa och har anställt Jessica Lundgren som junior marknadskoordinator.

Tara Pac skriver att Jessica Lundgren har öga för både design och digital marknadsföring och att hon ska hjälpa företaget att synas i hela Norden.

”Jag är mycket förväntansfull över att bli en del av Tara Pacs kreativa och kompetenta team. Företaget arbetar innovativt och framåtsträvande med nya hållbara förpackningslösningar vilket är aktuellt och väldigt positivt. I dagens digitala värld, där samtliga aktörer slåss om att synas, vill jag bidra med nya och kreativa idéer för hur vi tar oss igenom mediebruset”, säger Jessica Lundgren

”Jag är väldigt glad att vi lyckats knyta Jessica till Tara Pac! Vi står inför nya stora digitala projekt med målsättning att synas mer i hela Norden och hon kommer att göra ett fantastiskt jobb med vår digitala marknadsföring”, kommenterar Yasmine Ströberg, marknadsansvarig på Tara Pac.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax