Ny marknadschef på Ettikettoprintcom

PUBLICERAD: 14 januari 2015
UPPDATERAD: 25 januari


Jim Bågesjö (bilden) tillträder som ny marknadschef för Malmö-baserade etiketteringsföretaget Ettikettoprintcom under januari 2015. Han blir ansvarig för utveckling av nya affärssegment samt  nykundsförsäljning.
Jim Bågesjö har lång erfarenhet inom etikettvärlden både från Nordvalls och senast från Rotakett, där han arbetat inom marknad och försäljning i sju år.


”Vi är mycket glada att få Jim som vår nye marknadschef. Jim har en gedigen erfarenhet från branschen och en god känsla för utveckling av premiumetiketter för starka varumärken”, säger Philip Schwarz, VD för Ettikettoprintcom.

”Jag ser fram emot att bli en del av teamet och tillsammans med nya kolleger utveckla företaget med nya kunder. Vårt mål är att hitta nya segment och inte enbart genom traditionella vägar. Vi går in i segmentet med mer förädlade etiketter, vilket känns inspirerande för mig och oss som företag”, säger Jim Bågesjö.

Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 210 miljoner kronor. Företaget bildades 2013 genom en sammanslagning av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom, som erbjuder både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem, har huvudkontor och produktion i Malmö, tillverkning och försäljningskontor i Åtvidaberg samt försäljningskontor i Strängnäs.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Elopak bygger sin första produktionsanläggning i Nordamerika

”I tidernas begynnelse” kom grunden för Elopaks Pure-Pak förpackningar från USA. Efter många år startas nu den första produktionsenheten i Nordamerika. Första halvåret 2025 ska den vara i drift.
Elopak_

Multivac bygger ny produktionshall i Tyskland

Multivac Group har nyligen genomfört en ceremoni som start för bygget av sin nya Wolfertschwenden #2 fabrik i Allgäu-regionen i södra Tyskland.
Multivac

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium