Nu kan man få färdigblandad Irish Coffee i mini-bag-in-box

PUBLICERAD: 14 oktober 2021
UPPDATERAD: 25 januari

Nu kan man få sin Irish Coffe färdigblandad och förpackad i en 1,5-liters bag-in-box. (Bild Anora/Classic Cocktail)

Nordiska vin- och spritleverantören Anora levererar en drinknyhet för alla som gillar whiskydrinken Irish Coffee – nu kan man få sin ”Irish” färdigblandad, förpackad i en 1,5 liters bag-in-box!

Irish Coffe-bag-in-boxen lanseras inom varumärket Classic Cocktail och är den senaste i en rad av bag-in-box-förpackade klassiska drinkar och cocktails från Anora.

Enligt ett pressmeddelande från Classic Cocktail består Irish Coffee i bag-in-box av en väl avvägd blandning av whiskey, råsocker och kaffe. Allt konsumenten behöver göra är att värma sin drink och komplettera med lättvispad grädde på toppen. Men det går också att avnjuta drinken precis som den är, när den tappas från bag-in-boxen, påpekar producenten.

Den bag-in-box, som Classic Cocktails Irish Coffe är förpackad i, är en minivariant på 1,5 liter – dvs. den innehåller hälften av de tre liter, som är den normala volymen för exempelvis bag-in-box-förpackade viner. Innehållet uppges räcka till tolv ”normaldrinkar”.

Företaget Anora är ett nybildat företag, som skapades i september i år genom en sammanslagning av de nordiska vin- och spritleverantörerna Altia och Arcus. Anora har 1.100 anställda i Norden, Frankrike och Tyskland och är börsnoterat på Nasdaq Helsingfors och Euronext Oslo.

Classic Cocktails bag-in-box-förpackade Irish Coffee produceras av Anora i Norge och finns i svenska Systembolagets beställningssortiment.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx

Ny teknik ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar

Aptar CSP Technologies och ProAmpac har utvecklat en teknik som ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar.
proampac-and-aptar-1709018491x

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx