Nu kan du se filmen från årets Förpackningsgolf på Vasatorp

PUBLICERAD: 21 september 2020
UPPDATERAD: 25 januari

Ett utsnitt från en av spelsekvenserna i filmen om Förpackningsgolfen 2020.|Filmen från årets upplaga av förpackningsgolfen finns nu på Packnews.tv och Youtube. (Bild från filmens intro)

Årets upplaga av golftävlingen Packaging Cup & Packaging Open, allmänt kallad Förpackningsgolfen, spelades på Vasatorps GK:s vackra Classic Course den 10 september. Som vanligt filmade vi under tävlingsdagen och den filmen kan du nu se på Packnews.tvYoutube.

Filmen från årets upplaga av förpackningsgolfen finns nu på Packnews.tv och Youtube. (Bild från filmens intro)

I filmen ser (och hör) du intervjuer med nästan hälften av de 99 golfsugna spelare – alla med förpackningsanknytning – som kom till spel. Där finns också en stor mängd filmsekvenser av spelet ute på banan och av mer eller mindre lyckade prestationer i bunkrar och på greener…

Namnlistor med slutplaceringar i både lagtävlingen Packaging Cup och den individuella tävlingen Packaging Open finns också i filmen.

Videokameran har hanterats av Packnews/nord emballages chefredaktör Bo Wallteg och filmen har klippts ihop och redigerats av JP Press Agency.

Filmen från förpackningsgolfen hittar du HÄR!

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Thorbjörn Sagerström på DS Smith Norden ser en positiv trend för industrin

Vi kontaktade Thorbjörn Sagerström, vd på DS Smith i Norden och dessutom ordförande i Grafiska Föreningen, för att få hans synpunkt på läget för wellpapp- och kartongbranschen och för hans eget företag.
DSsmith1-1024x683-1x

Ny undersökning visar att svenskar är splittrade kring plastpåseskatten

Åsikterna om att plastpåseskatten försvinner är minst sagt splittrade, och över hälften av alla svenskar tycker det är viktigt att användningen av plastpåsar fortsätter att minska. Det visar en ny Novusundersökning som Håll Sverige Rent låtit göra.
dreamstime_7756854x

Tidningen Packnews fyller 90 år!

I år fyller tidningen Packnews 90 år. En anmärkningsvärd ålder på en branschtidning, men en ålder som inte på något sätt avspeglas i kvaliten, tidningen är starkare och fräschare än någonsin. Här ger tidningens chefredaktör, Bo Wallteg, en kort bakgrund till de nittio åren.
Packnews-1_24-mailchimp-header-2

Transparent förpackning ger enklare återvinning

Som ett led i arbetet med att minska klimatavtrycket har isoleringproducenten Rockwool förändrat förpackningarna. Något som ökar återvinningsmöjligheterna med 85  procent enligt företaget.
ROCKWOOL förpackning