Nu kan du se filmen från årets Förpackningsgolf på Vasatorp

PUBLICERAD: 21 september 2020
UPPDATERAD: 25 januari

Ett utsnitt från en av spelsekvenserna i filmen om Förpackningsgolfen 2020.|Filmen från årets upplaga av förpackningsgolfen finns nu på Packnews.tv och Youtube. (Bild från filmens intro)

Årets upplaga av golftävlingen Packaging Cup & Packaging Open, allmänt kallad Förpackningsgolfen, spelades på Vasatorps GK:s vackra Classic Course den 10 september. Som vanligt filmade vi under tävlingsdagen och den filmen kan du nu se på Packnews.tvYoutube.

Filmen från årets upplaga av förpackningsgolfen finns nu på Packnews.tv och Youtube. (Bild från filmens intro)

I filmen ser (och hör) du intervjuer med nästan hälften av de 99 golfsugna spelare – alla med förpackningsanknytning – som kom till spel. Där finns också en stor mängd filmsekvenser av spelet ute på banan och av mer eller mindre lyckade prestationer i bunkrar och på greener…

Namnlistor med slutplaceringar i både lagtävlingen Packaging Cup och den individuella tävlingen Packaging Open finns också i filmen.

Videokameran har hanterats av Packnews/nord emballages chefredaktör Bo Wallteg och filmen har klippts ihop och redigerats av JP Press Agency.

Filmen från förpackningsgolfen hittar du HÄR!

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Evolabel siktar på ökning på den amerikanska marknaden

Den svenska tillverkaren av print-and-apply maskiner, Evolabel, visade sina lösningar på interpack. Evolabel är en stor leverantör av den här typen av märkningsutrustningar, men man jobbar lite i det tysta.
Magnx

Nu ökar användningen av plastbärkassar

Årsförbrukningen i Sverige för typen av plastbärkassar som mat vanligtvis bärs hem i var 17 kassar per person under 2022. Det är en liten ökning från 2021.
glada påsar

Europapremiär för digital etikettstans

Packnews bevakade den nyligen avslutade Fespamässan i München. Hos företaget Jwei var en digital etikettstans för små och större etikettproduktioner var en av nyheterna.
Primotek_Rise-1024x768x

Automatiserad inpackning av stora gods spar pengar och miljö

Pruszyński Sp. z o.o är en stor polsk tillverkare av takplåtar och fasader av stål som nu har installerat förpackningslinjen RoRo StretchPack på sin anläggning i Polen.
Pruszynski - packed productx