Nordvalls-säljare med gedigen farmabakgrund

PUBLICERAD: 12 augusti 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Tove Slettebo är ny säljare inom farma hos Nordvalls.

Sjöbo-baserade etikettproducenten Nordvalls har anställt en ny säljare. Hon heter Tove Slettebo och ska arbeta med inriktning på farmaområdet.
Nordvalls skriver i ett pressmeddelande att Tove Slettebo har lång erfarenhet av läkemedelsbranschen och att hon närmast kommer från Tectubes, den största leverantören av tuber till läkemedelsindustrin i Europa, där hon var kvalitetschef. Hon har också arbetet 15 år på McNeil, Johnson & Johnson, där hon bland annat hade rollen som kvalitetsingenjör för förpackningar/etiketter och auditör för förpackningsleverantörer.

”Jag har en gedigen bakgrund i läkemedelsvärlden och vet vilka höga krav den här branschen ställer på en etikettleverantör, vilket är en stor fördel i min nya roll”, kommenterar Tove Slettebo.

Tove Slettebo är 45 år och utbildad kemiingenjör. Hon är född i Stockholm och uppvuxen i Nås i Västerdalarna och Norrköping. Hon bor i Rydebäck, utanför Helsingborg.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx

Ny teknik ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar

Aptar CSP Technologies och ProAmpac har utvecklat en teknik som ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar.
proampac-and-aptar-1709018491x

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx