nord emballage och Packnews.com blir officiell mediapartner till Scanpack!

PUBLICERAD: 27 november 2017
UPPDATERAD: 25 januari

Hans Friedsam|VD och marknadschef i Trade Promotion Förlag

Ledningen för Scanpack 2018 har utsett tidningen nord emballage och tidningens nätsidor med dagliga nyheter, Packnews.com, till officiell mediapartner för mässan. Beslutet grundar sig på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete vid tidigare Scanpack-mässor och innebär samarbeten på en rad fronter fram till, under och efter mässan.

”Som en marknadsledande facktidning i branschen så är vi mycket nöjda över att ha blivit utsedda till officiell mediapartner och har på så vis knutit ett närmre samarbete med mässan”, kommenterar Hans Friedsam, VD och marknadschef på tidningen. 

”Vi kommer som vanligt att ha en omfattande redaktionell bevakning och kommer åter att arrangera vår populära Oktoberfest, som vi brukar kalla ”Göteborgs bästa After Work” under mässveckan. Den här gången kommer vi att krydda med lite överraskningar för publiken”, berättar Hans Friedsam..

Sedan snart ett år producerar Trade Promotion Förlag, som ger ut nord emballage och Packnews, även tidningen Livsmedel i fokus och i denna kommer mässan också att bevakas på flera sätt. 

”För alla företag, som planerar att marknadsföra sig i mässnumren, är partnerskapet något av grädden på moset. Spridningen av tidningen ökar ytterligare genom att den kommer att finnas på många platser i hallarna samt i samtliga entréer, vilket naturligtvis innebär ett mervärde”, säger Hans Friedsam.

”Vi ser med glädje och tillförsikt fram emot Scanpack. Norra Europas största förpackningsmässa är alltid en höjdpunkt för branschen och nästan alla är ju där”, avslutar Hans Friedsam.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Thorbjörn Sagerström på DS Smith Norden ser en positiv trend för industrin

Vi kontaktade Thorbjörn Sagerström, vd på DS Smith i Norden och dessutom ordförande i Grafiska Föreningen, för att få hans synpunkt på läget för wellpapp- och kartongbranschen och för hans eget företag.
DSsmith1-1024x683-1x

Ny undersökning visar att svenskar är splittrade kring plastpåseskatten

Åsikterna om att plastpåseskatten försvinner är minst sagt splittrade, och över hälften av alla svenskar tycker det är viktigt att användningen av plastpåsar fortsätter att minska. Det visar en ny Novusundersökning som Håll Sverige Rent låtit göra.
dreamstime_7756854x

Tidningen Packnews fyller 90 år!

I år fyller tidningen Packnews 90 år. En anmärkningsvärd ålder på en branschtidning, men en ålder som inte på något sätt avspeglas i kvaliten, tidningen är starkare och fräschare än någonsin. Här ger tidningens chefredaktör, Bo Wallteg, en kort bakgrund till de nittio åren.
Packnews-1_24-mailchimp-header-2

Transparent förpackning ger enklare återvinning

Som ett led i arbetet med att minska klimatavtrycket har isoleringproducenten Rockwool förändrat förpackningarna. Något som ökar återvinningsmöjligheterna med 85  procent enligt företaget.
ROCKWOOL förpackning