Monica Pasanen lämnar posten som finansdirektör i Rottneros

PUBLICERAD: 16 februari 2021
UPPDATERAD: 25 januari

Monica Pasanen avgår som CFO för Rottneros-koncernen under hösten 2021. (Bild Rottneros)

Rottneros AB meddelar att bolagets finansdirektör Monica Pasanen har tillkännagett att hon lämnar sin tjänst under hösten 2021. Därmed påbörjas rekryteringen av en ny CFO omedelbart.

”Rottneros har efter ett omfattande investeringsprogram etablerat sig på en ny nivå och är nu inne i en spännande utvecklingsfas. Därmed känns timingen rätt att lämna över stafettpinnen till en ny CFO under det här året”, säger Monica Pasanen i en kommentar till sitt beslut.

Monica Pasanen har varit CFO för Rottneros sedan i början av 2017 och kommer att sluta sin anställning i koncernen den 31 oktober 2021. Hon kommer därefter stå till bolagets förfogande ytterligare en tid för att underlätta övergången till en ny finansdirektör.

”Samtidigt som jag har full förståelse och respekt för Monicas beslut, kan jag bara konstatera att vi kommer sakna en mycket kompetent, engagerad och alltid positiv kollega. Hon har bidragit starkt till den förnyelse, som Rottneros har gått genom de senaste åren. Personligen och å bolagets vägnar vill jag rikta ett stort och varmt tack till Monica och önska henne lycka till”, säger Lennart Eberleh, Rottneros VD och koncernchef.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Danska All Creative vill vinna i Packnorth Award 2024

Det danska företaget All Creative A/S som är mest känt för sina pappers- och kartonglösningar för förpackningar, POS och Display, är stolta. Så stolta att de har skickat in den 3D-julkalender de tagit fram för Bornholms Karamel Kompagniet till förpackningstävlingen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_02x

Snopet för Mondi, det blev IP som köper DS Smith

International Paper och DS Smith meddelade har nått en överenskommelse om villkoren för en affär där IP köper DS Smith.
alexander-grey-8lnbXtxFGZw-unsplashx

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx