Moduluppbyggd etiketteringsmaskin

PUBLICERAD: 25 januari 2015
UPPDATERAD: 25 januari


Sjöbo-baserade etiketteringsmaskinleverantören LABELon har introducerat en ny etiketteringsmaskin (bilden), som är uppbyggd av moduler, vilket gör att maskinen enkelt kan anpassas för etikettering av olika typer av förpackningar.
Företaget skriver på sin hemsida att maskinen, som har namnet LABELline, är robust konstruerad och har låg eller ingen servicegrad.

Enligt företaget är den nya etikettringsmaskinen mycket prisvärd och tack vare moduluppbyggnaden kan användaren komplettera maskinen i efterhand med nya moduler, eftersom maskinens el- och styrsystem redan från början är fullt utbyggt för att hantera de flesta produkter.
”Vår nya etiketteringsmaskin ger ordet flexibilitet en ny innebörd”, skriver LABELon på hemsidan.

Den nya etiketteringsmaskinens manöverpanel är en kraftfull 7 tums touchdisplay i färg, från vilken alla processer kan styras och övervakas.

LABELon utvecklar och levererar etikettdispensrar och etiketteringsmaskiner, som bygger på ett modulbaserat standardsortiment, vilket används för att skapa kundanpassade lösningar.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium

New Yorks justitieminister stämmer PepsiCo för nedskräpning

New Yorks justitieminister lämnade för några veckor sedan in en stämningsansökan där hon anklagar PepsiCo för att ha skadat allmänheten och misslyckats med att varna konsumenter för miljö- och hälsohot från dess plastförpackningar av engångstyp.
pepsico1x

FunkyPack ska utveckla barriärlösningar för torrformade produkter

FunkyPack är ett nytt, svenskt projekt som ska utveckla smarta barriärlösningar till torrformade produkter. Tekniken att torrforma är etablerad men barriärer är fortsatt ett utvecklingsområde.
Kuddex