Marvaco startar upp ny klichélinje och förstärker på personalsidan

PUBLICERAD: 27 april 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Marvaco i Helsingborg har tagit i bruk ännu en komplett klichélinje och anställt två nya medarbetare på repro- och klichéproduktionen.

För att möta den ökade efterfrågan har Marvaco AB i Helsingborg (f.d. Linds Flexo) nyligen tagit i bruk ytterligare en komplett klichélinje med exponering, Degraftvätt och två nya torkar.
Utrustningen på produktionsenheterna i Helsingborg och hos nyblivna dotterbolaget FlexoPartner i Sunne är också samkalibrerad, vilket gör att man har backupmöjligheter mellan varandra. På det viset kan man garantera snabba leveranser med bibehållen kvalitet oavsett var klichén är producerad.

Marvaco skriver i ett nyhetsmeddelande att man inom kort kommer att arbeta i tvåskift, vilket väsentligt ökar leveranssäkerheten.

Marvaco och FlexoPartner förstärker också på personalsidan. I Helsingborg har Marvaco anställt två nya medarbetare som förstärker repro- samt klichéproduktionen. Och i Sunne kommer man inom kort att förstärka med ytterligare medarbetare på både repro och klichéavdelningarna. Dessutom kommer kundservicen att förstärkas med en säljare som kommer att representera såväl Marvaco i Helsingborg som FlexoPartners enheter i Sunne och Örebro.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium

New Yorks justitieminister stämmer PepsiCo för nedskräpning

New Yorks justitieminister lämnade för några veckor sedan in en stämningsansökan där hon anklagar PepsiCo för att ha skadat allmänheten och misslyckats med att varna konsumenter för miljö- och hälsohot från dess plastförpackningar av engångstyp.
pepsico1x

FunkyPack ska utveckla barriärlösningar för torrformade produkter

FunkyPack är ett nytt, svenskt projekt som ska utveckla smarta barriärlösningar till torrformade produkter. Tekniken att torrforma är etablerad men barriärer är fortsatt ett utvecklingsområde.
Kuddex