Marchesini Group öppnar nytt kontor i Ryssland

PUBLICERAD: 3 november 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Sergey Ilyukhin ska leda expertteamet vid Marchesini Groups nya kontor i Moskva.

Italienska förpackningsmaskinkoncernen Marchesini Group ökar sin närvaro i Ryssland och öppnar den 1 januari ett nytt avdelningskontor i Moskva.
Redan den 24 – 27 november, i samband med mässan Pharmtech i Moskva, kommer Marchesini Group med sitt deltagande att markera sin närvaro på och intresse för den ryska marknaden.

Det nya avdelningskontoret kommer sedan att öppnas den 1 januari 2016 och tanken är att kontoret både ska stärka Marchesini Groups position på den ryska marknaden och serva en ökande efterfrågan på koncernens innovativa lösningar.

Vid det nya ryska kontoret ska en expertstab på 30 personer under ledning av Sergey Ilyukhin analysera behov och prioriteringar hos ryska inköpare av maskiner och farmaceutiska packningslinjer och på så sätt bygga upp långsiktiga och tillitsfulla avtal med ryska partners.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax