Lyxigt Monte Carlo-hotell blir värd för årets EuroPack Summit

PUBLICERAD: 1 september 2021
UPPDATERAD: 25 januari

Den 18:e upplagan av toppkonferensen EuroPak Summit äger rum 20 – 21 september och platsen blir lyxiga strandhotellet Le Méridien Beach Plaza i Monte Carlo, Monaco. (Bild Le Méridien Beach Plaza)|Kate Yauk, innovations- och förpackningsteknisk chef hos dryckesföretaget JDE Peet´s, är en av talarna på EuroPack Summit 2021. (Bild fr. Facebook)

Årets förpackningskonferens EuroPack Summit äger rum 20 – 21 september på lyxiga hotellet Le Méridien Beach Plaza i Monaco. Det är 18:e gången som EuroPack Summit arrangeras och blir en global mötesplats för chefer från Europas snabbast växande företag inom snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) och för innovativa förpackningsföretag från hela världen.

Konferensen är ett forum med deltagande av ledande förpackningschefer och innovativa leverantörer och lösningsleverantörer. Toppmötets innehåll täcker viktiga förpackningsutmaningar och intressen, relevant marknadsutveckling samt praktiska och progressiva idéer och strategier.

EuroPack Summit, som arrangeras av marknads- och informationsföretaget marcus evans group, är bland annat uppbyggt som en exklusiv nätverksmiljö, där deltagarna i förväg kan schemalägga fysiska öga-mot-öga-möten med viktiga ledande och innovativa chefer som söker aktiva externa partnerskap inom förpackningsmaterial, -maskiner, -design och utvecklingsleverantörer.

Kate Yauk, innovations- och förpackningsteknisk chef hos dryckesföretaget JDE Peet´s, är en av talarna på EuroPack Summit 2021. (Bild fr. Facebook)

Flera stora och kända aktörer med förpackningsanknytning kommer att finnas på plats i det fashionabla Monte Carlo-hotellet och bland talarna finns bland annat exekutiva chefer från EU-kommissionen, Tony’s Chocolonely, Reckitt och Ericsson.

En av de inbjudna talarna är till exempel Kate Yauk, som är global förpackningsteknik- och hållbarhetsansvarig samt innovationschef på nederländska kaffe- och tejätten JDE Peet’s. Kate kommer att deltaga på EuroPack Summit för att diskutera hur förpackningsindustrin kan hänga med i förändringar och driva framtidsinriktad förpackningsinnovation och hållbarhet.

marcus evans skriver i ett pressmeddelande att Kate Yauk, som har ansvarat för JDE:s forsknings- och utvecklingsorganisation sedan 2020, kommer att dela med sig av sina strategier för hur man på olika sätt kan förändra och förbättra ett företags kapacitet och öka dess prestanda.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx

Ny teknik ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar

Aptar CSP Technologies och ProAmpac har utvecklat en teknik som ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar.
proampac-and-aptar-1709018491x

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx