Labelexpo Europe i Bryssel flyttas fram till nästa år

PUBLICERAD: 8 mars 2021
UPPDATERAD: 25 januari


Arrangör av Labelexpo mässorna och seminarier runt om i världen är Tarsus Group. De har nu insett att det blir tufft att arrangera den europeiska mässan som var tänkt att gå i september i Bryssel.

Tarsus Group säger på sin hemsida att Labelexpo Europe flytta från september till den 26 – 29 april år 2022. Platsen blir den samma, Brussels Expo Centre. Nästa mässa i USA, Labelexpo Americas, kommer att arrangerad den 13 – 15 september år 2022 i Donald E. Stevens Convention Center i Rosemont, Chicago. Nytt är att man redan i år, den 29 september till 1 oktober, arrangerar Label Congress 2021 på samma plats. Den kommer att täcka alla områden inom etikettbranschen och dessutom ha en utbildningsdel, Label Academy Live.

”På grund av den rådande osäkerheten kring hur snabbt vaccineringsprogrammet kan rullas ut i Europa och de osäkra möjligheterna för våra globala besökare att resa till Bryssel, har vi tagit det här beslutet efter diskussioner med utställarna. Label Congress blir den första fysiska mötesplatsen för den amerikanska etikettindustrin sedan pandemin slog till”, säger Lisa Milburn, vd på Tarsus Labels, Packaging and Brand Print Group.

Läs vidare

Spartips för wellpappindustrin och dess kunder

Wellpappindustrin kan spara material via en enkel åtgärd enligt brittisk konsult.
1673597177195x

Omni Polymers gillar att återvinna flexibla plastförpackningar

josef-nat

Välkomnar EU:s föreslagna PPWR-regler – med viss kritik

European Bioplastics välkomnar EU:s föreslagna s.k. PPWR-regler för förpackningar och bioplaster – men med viss kritik…
eu-regler-PN-utvald

Svensk Plaståtervinning fick pris som Årets Impact-bolag

På Dagens Industris Gasell-gala i Stockholms stadshus fick Svensk Plaståtervinning ta emot priset som Årets Impact-bolag.
plast-impact-utvald

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax