Komplett profileringsserie från Emballator Mellerud Plast

PUBLICERAD: 14 oktober 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Stora tryckytor gör Emballator Mellerud Plasts Team-serie lämplig för varumärkesprofilering.

Emballator Mellerud Plast lanserar en komplett serie med tre sportflaskor och en nyutvecklad shaker. De tre sportflaskorna i Team-serien har  volymerna 1.000 ml, 750 ml och 500 ml (Large, Medium och Small) och de kompletteras med en helt nyutvecklad shaker med volymen 900 ml. Hela serien har samma smidiga och moderna design, där ergonomi och greppvänlighet kombineras med sammanhållande och generösa tryckytor. Det gör Team-serien optimal för profilering.

”Det här ger inte minst en ny dimension åt möjligheten att profilera sitt varumärke med hjälp av våra produkter”, säger försäljningschefen Jeanette Svanqvist.

Den ingående shakern i serien, som vi tidigare skrivit om (läs här), är avsedd för sportutövare, motionärer, etc som vill göra sin egen sportdryck genom att blanda närings- och energipulver med vatten. Team Shaker är utvecklad för att optimera fördelningen av pulver och undvika klumpar. 

”Team-serien innebär exempelvis nya möjligheter för ett enhetligt och breddat utbud i klubbshopar och fitnessbutiker eller i ett företags give-away-sortiment. Vi levererar en sammanhållen design i en produktserie som är anpassad för alla sammanhang och behov”, konstaterar Jeanette Svanqvist. 

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax