Kodak lanserar webbsidan “Chief Packaging Officer”

PUBLICERAD: 22 februari 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Kodaks webbportal ChiefPackagingOfficer.com innehåller förpackningsrelaterade nyheter

Kodak har lanserat en stor webbportal, som man kallar ”Chief Packaging Officer”. Portalens syfte är att höja förpackningar strategiska roll inom konsumtionsvaror, detaljhandel och andra ”över-disk”-verksamheter. På webbplatsen finns förpackningsnyheter, bloggar med ämnesexperter, intressanta fallstudier och trendredovisningar, intervjuer med förpackningsvisionärer, mm., mm.

”Utgångspunkten för vår nya webbplats är att förpackningar i dag är något som ska höra hemma bland de högsta beslutande cheferna. Förpackningar är viktiga i många strategiska initiativ, men många varumärkesägare ser förpackningen enbart som tekniska beslut. Med ChiefPackagingOfficer.com stödjer vi våra kunder och förpackningsindustrin och sätter strålkastarljuset på hur förpackningar kan bidraga till framgång för ett företag”, säger Kodaks marknadschef Steven Overman.

På webbplatsen ChiefPackagingOfficer.com finns redan cirka 200 artiklar, blogginlägg, elektroniska böcker, etc.

”Förpackningen finns där innovation och varumärkets gemenskap med kunden möts och den har potensen att förbättra ett företags resultat”, säger Joshua Fedeli, som är försäljningschef för Kodaks produktportfölj ”Design2Launch” och som också står som utgivare av den nya webbportalen.

Här hittar du Kodaks webbportal ChiefPackagingOfficer.com

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Elopak bygger sin första produktionsanläggning i Nordamerika

”I tidernas begynnelse” kom grunden för Elopaks Pure-Pak förpackningar från USA. Efter många år startas nu den första produktionsenheten i Nordamerika. Första halvåret 2025 ska den vara i drift.
Elopak_

Multivac bygger ny produktionshall i Tyskland

Multivac Group har nyligen genomfört en ceremoni som start för bygget av sin nya Wolfertschwenden #2 fabrik i Allgäu-regionen i södra Tyskland.
Multivac

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium