Kistamässan har öppnat för fyra mässor på samma gång

PUBLICERAD: 22 september 2015
UPPDATERAD: 25 januari

De fyra mässorna arrangeras samtidigt på Kistamässan utanför Stockholm.

Idag är det dags för mässorna Produktionsmässan och ProcessInnovations att inta Kistamässan utanför Stockholm. Runt 150 utställare väntar på besökarna. Förutom dessa två mässor arrangeras samtidigt också mässorna Logistik och LabInnovations. De fyra mässorna pågår i två dagar: 23 och 24 september.

Kombinationen med de fyra mässorna skapar enligt mässarrangören EasyFairs en plattform där besökaren kan hitta nya lösningar för att effektivisera och förbättra sin produktion- och processkedja.

Utöver besök i utställarnas montrar har besökaren också möjlighet att lyssna på inspirerande och kompetenshöjande föreläsningar och bland föredragshållarna märks personligheter som Thomas Ravelli, Anna-Maria Corazza Bildt, Tomas Bodström och Maria Wetterstrand.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Elopak bygger sin första produktionsanläggning i Nordamerika

”I tidernas begynnelse” kom grunden för Elopaks Pure-Pak förpackningar från USA. Efter många år startas nu den första produktionsenheten i Nordamerika. Första halvåret 2025 ska den vara i drift.
Elopak_

Multivac bygger ny produktionshall i Tyskland

Multivac Group har nyligen genomfört en ceremoni som start för bygget av sin nya Wolfertschwenden #2 fabrik i Allgäu-regionen i södra Tyskland.
Multivac

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium