Kartongbolaget ”Zlatanerar” och bjuder in till straffsparkar!

PUBLICERAD: 16 september 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Ytterförpackningarna till ”Zlatan Ibrahimovic Parfums” har producerats av Kartongbolaget i Helsingborg.|Zlatans doftserie för män består av eau de toilette (bilden) samt body spray|deostick

Som bekant har svenska fotbollsproffset Zlatan Ibrahimovic i sommar lanserat en egen doftserie för män, som fått namnet ”Zlatan Ibrahimovic Parfums”. Parfymen är ett högst personligt doftvarumärke, där Zlatans styrka och närvaro varit viktig i produktens framtagande.
Zlatans doftvarumärke har ett ben i Frankrike och ett i Sverige och det svenska inslaget består bland annat av ytterförpackningar i kartong, producerade av Kartongbolaget i Helsingborg, som nu bjuder in stjärnan till studiebesök och straffsparksläggning..!.

”Vi har aktivt deltagit i skapandet och utvecklandet av förpackningarna till Zlatans doftserie. Vi är enormt stolta över uppdraget, som utmanat oss på alla sätt genom de fantastiska effekter som kännetecknar förpackningarna”, säger Kartongbolagets VD Joakim Johansson.

Den fotbollsintresserade läsaren har förstås inte kunnat undgå att notera att Zlatan Ibrahimovic och hans franska lag Paris Saint-German (PSG) ska komma till Sverige för att spela Champions League mot Zlatans gamla hemmaklubb Malmö FF. Och nu hoppas Kartongbolaget och dess VD att Zlatan får tid att pressa in ett studiebesök hos bolaget i samband med matchen.

”Zlatan, nu när du ändå ska komma hem och lira mot ´di himmelsblå´ på Swedbank Stadion i Malmö, så tänkte vi att du kunde komma och hälsa på oss i Allerum utanför Helsingborg! Titta på lite förpackningar och tryckpressar och sån´t. Och efter lunch kunde vi väl lägga några straffar! Jag har förmånen att ha en härlig fotbollsplan just utanför mitt kontorsfönster och nycklarna till bollboden”, säger Joakim Johansson, med glimten i ögat…

Återstå att se om Zlatan har tid och nappar på erbjudandet att träna straffar på fotbollsplanen i Allerum! Klart är dock att han lär vara mycket nöjd med de förpackningar, som Kartongbolaget producerat. Zlatan har själv uppgett att han jobbat intensivt med att ta fram sin egen doft under de senaste åren och att han varit involverad och haft synpunkter på alla utvecklingsskeden av doftprodukterna och deras förpackningar.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Elopak bygger sin första produktionsanläggning i Nordamerika

”I tidernas begynnelse” kom grunden för Elopaks Pure-Pak förpackningar från USA. Efter många år startas nu den första produktionsenheten i Nordamerika. Första halvåret 2025 ska den vara i drift.
Elopak_

Multivac bygger ny produktionshall i Tyskland

Multivac Group har nyligen genomfört en ceremoni som start för bygget av sin nya Wolfertschwenden #2 fabrik i Allgäu-regionen i södra Tyskland.
Multivac

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium