Kalendern uppdaterad med intressanta mässor och events!

PUBLICERAD: 30 april 2019
UPPDATERAD: 25 januari

Packnews.se:s kalender är nu uppdaterad med årets viktigaste och mest intressanta förpackningsmässor, konferenser och andra events.

Nu är packnews.se:s kalender uppdaterad med de mest intressanta förpackningsmässorna, konferenserna och övriga events under 2019!

Vår omfattande kalender hittar du en bit ner i mittspalten på packnews.se:s förstasida – eller genom att klicka HÄR!

I kalendern kan du nu hitta information om mer än 65 mässor och andra förpackningsrelaterade events från nu och resten av året. I kalendern redovisas mässor, etc. från världens alla hörn – allt från Sverige, övriga Norden och Europa till events i Asien, Afrika, Oceanien, Nord- och Sydamerika.

För att se det rika utbudet av events gör du så här: Sätt muspekaren, eller liknande. på något av de blåtonade datumen i kalendern. Då öppnas ett litet ”pop up”-fönster, som visar vilken eller vilka mässor, etc. som är äger rum det aktuella datumet. Infon omfattar mässans namn samt plats (stad, land och ev. mässanläggning) samt en länk till mässans hemsida.
Genom att klicka på länken kommer du till en ny sida med all nödvändig information om den aktuella mässan! Där kan du också kontrollera att mässan/eventet verkligen äger rum på de angivna datumen och på angiven plats – det händer nämligen ibland att mässarrangörer ändrar sina datum och även plats för mässan.

Lycka till och vi hoppas du hittar just den eller de mässor och events du söker!

PS. Upptäcker du att vi missat någon viktig förpackningsmässa eller liknande, så hör av dig till oss, så ska vi lägga in den i kalendern! Maila till jerry@packnews.com

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Lignin Industrier säkrar tjugofem miljoner kronor i nyemission

Svenska greentech-företaget Lignin Industries tar in 25 miljoner kronor i en nyemission och fortsätter sin satsning på produktion av biobaserad plast med lignin som råvara skriver Nordisk Bioplastförening.
lignin-emission-utvald

Spendrups satsar på sträckfilm med trettio procent PCR

Spendrups har i samarbete med Trioworld, gått över till trettio procent konsumentåtervunnen plast i all sträck- och krympfilm som används runt pallar och dryckestråg för att säkerställa laststabilitet och transportsäkerhet.
mynewsdesk-spendrupsx

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x