Kalendern uppdaterad med intressanta mässor och events!

PUBLICERAD: 30 april 2019
UPPDATERAD: 25 januari

Packnews.se:s kalender är nu uppdaterad med årets viktigaste och mest intressanta förpackningsmässor, konferenser och andra events.

Nu är packnews.se:s kalender uppdaterad med de mest intressanta förpackningsmässorna, konferenserna och övriga events under 2019!

Vår omfattande kalender hittar du en bit ner i mittspalten på packnews.se:s förstasida – eller genom att klicka HÄR!

I kalendern kan du nu hitta information om mer än 65 mässor och andra förpackningsrelaterade events från nu och resten av året. I kalendern redovisas mässor, etc. från världens alla hörn – allt från Sverige, övriga Norden och Europa till events i Asien, Afrika, Oceanien, Nord- och Sydamerika.

För att se det rika utbudet av events gör du så här: Sätt muspekaren, eller liknande. på något av de blåtonade datumen i kalendern. Då öppnas ett litet ”pop up”-fönster, som visar vilken eller vilka mässor, etc. som är äger rum det aktuella datumet. Infon omfattar mässans namn samt plats (stad, land och ev. mässanläggning) samt en länk till mässans hemsida.
Genom att klicka på länken kommer du till en ny sida med all nödvändig information om den aktuella mässan! Där kan du också kontrollera att mässan/eventet verkligen äger rum på de angivna datumen och på angiven plats – det händer nämligen ibland att mässarrangörer ändrar sina datum och även plats för mässan.

Lycka till och vi hoppas du hittar just den eller de mässor och events du söker!

PS. Upptäcker du att vi missat någon viktig förpackningsmässa eller liknande, så hör av dig till oss, så ska vi lägga in den i kalendern! Maila till jerry@packnews.com

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x