Jimmy Sterner är ny VD för etikettföretaget Beneli

PUBLICERAD: 4 oktober 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Jimmy Sterner är ny VD för etikettbolaget Beneli AB i Helsingborg.

Jimmy Sterner har utsetts till ny VD för Helsingborgsbaserade etikettföretaget Beneli AB. Han efterträder Robert Östman, som går över till annan verksamhet inom Beneli.
Jimmy Sterner kommer närmast från egen konsultverksamhet inom verksamhetsutveckling och han har en mångårig erfarenhet av utvecklingsstrategier som Lean och Six Sigma. Jimmy Sterner har haft flera ledande roller inom globala bolag som Rexam/Ball och SWEP med fokus på hållbar företagsutveckling.

Beneli AB har sedan 2014, under tidigare VD:n Robert Östmans ledning, genomfört en bred marknadsutveckling med gott resultat.

”Genom vår produktutveckling av såväl grafiska etiketter som ´smarta´ etiketter med tryckta elektronikkretsar har vi skapat attraktiva lösningar för våra kunder och nya marknader. Robert har nu uppdraget att fortsatt arbeta med vår marknadsutveckling och att stärka Benelis närvaro på nya marknader”, skriver Beneli.

Genom Jimmy Sternerss upparbetade erfarenheter inom processtyrning och företagsutveckling kommer Beneli nu att få förutsättningar att fortsatt utveckla sin produktion för att möta de nya produkternas krav på kapacitet, precision och kvalitet samt inte minst långsiktigt hållbara produktionsprocesser.

”Vi önskar Jimmy Sterner lycka till med sina nya utmaningar”, säger Göran Sjöholm, styrelseordförande i Beneli AB.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Thorbjörn Sagerström på DS Smith Norden ser en positiv trend för industrin

Vi kontaktade Thorbjörn Sagerström, vd på DS Smith i Norden och dessutom ordförande i Grafiska Föreningen, för att få hans synpunkt på läget för wellpapp- och kartongbranschen och för hans eget företag.
DSsmith1-1024x683-1x

Ny undersökning visar att svenskar är splittrade kring plastpåseskatten

Åsikterna om att plastpåseskatten försvinner är minst sagt splittrade, och över hälften av alla svenskar tycker det är viktigt att användningen av plastpåsar fortsätter att minska. Det visar en ny Novusundersökning som Håll Sverige Rent låtit göra.
dreamstime_7756854x

Tidningen Packnews fyller 90 år!

I år fyller tidningen Packnews 90 år. En anmärkningsvärd ålder på en branschtidning, men en ålder som inte på något sätt avspeglas i kvaliten, tidningen är starkare och fräschare än någonsin. Här ger tidningens chefredaktör, Bo Wallteg, en kort bakgrund till de nittio åren.
Packnews-1_24-mailchimp-header-2

Transparent förpackning ger enklare återvinning

Som ett led i arbetet med att minska klimatavtrycket har isoleringproducenten Rockwool förändrat förpackningarna. Något som ökar återvinningsmöjligheterna med 85  procent enligt företaget.
ROCKWOOL förpackning