ITO Pall-Pack tilldelades attraktiv robotutmärkelse

PUBLICERAD: 28 februari 2017
UPPDATERAD: 25 januari

ITO Pall-Pack har tilldelats utmärkelsen ”Marketeer of the Year” av tyska robotföretaget KUKA.

Norska ITO Pall-Pack har tilldelats utmärkelsen ”Marketeer of the Year”  av teknik- och robotleverantören KUKA Nordic AB, som ingår i tyska koncernen KUKA Roboter GmbH. Utmärkelsen är en av fyra utmärkelser, som KUKA delar ut i samband med sin årliga sammankomst för återförsäljare.

”Det är ett stort erkännande att tilldelas priset ´Marketeer of the Year´ på en nordisk marknad med så många duktiga aktörer”, säger Christian Hagen, ITO Pall-Pack, som ser erkännandet som ett bevis för att ITO Pall-Pack uppmärksammas på en konkurrensutsatt marknad.

ITO Pall-Pack använder KUKA i många automatiseringslösningar för bland annat livsmedelsindustrin, till exempel industrirobotar från KUKA Robotics.

”KUKA:s produkter passar perfekt in i ITO Pall-Packs lösningar, där vi använder komponenter och teknologi från världens ledande producenter och där KUKA tveklöst är en av dessa. Vi har ett väldigt bra samarbete, där vi investerat mycket i kunskapssidan. Bland annat programmerar vi gärna industrirobotarna vid vårt utvecklingscenter i Tyristrand”, säger Christian Hagen.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Lignin Industrier säkrar tjugofem miljoner kronor i nyemission

Svenska greentech-företaget Lignin Industries tar in 25 miljoner kronor i en nyemission och fortsätter sin satsning på produktion av biobaserad plast med lignin som råvara skriver Nordisk Bioplastförening.
lignin-emission-utvald

Spendrups satsar på sträckfilm med trettio procent PCR

Spendrups har i samarbete med Trioworld, gått över till trettio procent konsumentåtervunnen plast i all sträck- och krympfilm som används runt pallar och dryckestråg för att säkerställa laststabilitet och transportsäkerhet.
mynewsdesk-spendrupsx

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x