InterSystems pallastare nr 600 gick till Arla Foods Linköping

PUBLICERAD: 17 januari 2019
UPPDATERAD: 25 januari

InterSystem har levererat sin 600:e maskin – en ComPact 128L – och slutkund var Arla Foods i Linköping.

Ängelholmsbaserade palletteringsspecialisten InterSystem har levererat sin 600:e maskin. Mottagare var trogne kunden Arla Foods i Linköping.

Arla Foods har alltid varit en viktig kund för InterSystem och är den slutkund som köpt flest pallastare genom åren. Mejeriet i Linköping är också den Arla-anläggning med störst antal pallastare från InterSystem, totalt 14 stycken.

Maskinen, som InterSystem nu leverarat till Arla Foods i Linköping, är av typen ComPact 128L och den ingår i en ny linje för bägare. Den nya utrustningen placerades i anslutning till den existerande centrala palletteringen, vilket gjorde att den kunde sammankopplas med det befintliga bansystemet för pallhantering.

InterSystem grundades 1989 och har sedan starten haft fokus på att förse marknaden med säkra och effektiva pallastare. 2/3 av företagets tillverkning exporteras till kunder utanför Sverige.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Tidsgränserna skjuts fram i US Plastics Pact

Många stora varumärkesägare har problem med att leva upp till löftena om att minska användningen av plastförpackning, att använda mer återvunnet material och att designa dem rätt. Målåret har i många fall varit 2025, och de flesta klarar inte det. US Plastics Pact är ett exempel där man nu knuffar fram målsättningarna.
dreamstime_m_21631432

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för tryck på wellpappförpackningar

På Drupa presenterade EFI en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpappförpackningar.
EFI-3-1536x1024

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Atta45-ver-2-1536x1024

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance