Ilapaks förpackningsmaskiner säljs i Sverige av Dynatec AB

PUBLICERAD: 20 oktober 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Delta 3000 är en av flera förpackningsmaskiner i Ilapaks sortiment.

Dynatec AB skriver i ett pressmeddelande att man nu representerar Ilapaks förpackningsmaskiner i Sverige, när det gäller försäljning och service till köttbranschen.

Ilapak är sedan många år representerat av Dynatec AS i Norge, där man med stor framgång sålt Ilapaks maskiner på den norska marknaden. Nu har Ilapak valt att ge Dynatec AB uppdraget att marknadsföra Ilapaks produkter på den svenska kött- och charkmarknaden.

Ilapak är ett av ledande företag inom tillverkning av förpackningsmaskiner och utrustning som flowpackmaskiner, vertikalpackmaskiner och multiheadvågar.

Dynatec AB skriver att man i Sverige kommer att marknadsföra allt från enstaka Ilapak-maskiner till hela kompletta förpackningslinjer för hantering av allt från ”naken” produkt till färdigpackade produkter på pall.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Lignin Industrier säkrar tjugofem miljoner kronor i nyemission

Svenska greentech-företaget Lignin Industries tar in 25 miljoner kronor i en nyemission och fortsätter sin satsning på produktion av biobaserad plast med lignin som råvara skriver Nordisk Bioplastförening.
lignin-emission-utvald

Spendrups satsar på sträckfilm med trettio procent PCR

Spendrups har i samarbete med Trioworld, gått över till trettio procent konsumentåtervunnen plast i all sträck- och krympfilm som används runt pallar och dryckestråg för att säkerställa laststabilitet och transportsäkerhet.
mynewsdesk-spendrupsx

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x