Iggesund höjer servicen i Asien med lager och arkning i Taiwan

PUBLICERAD: 10 augusti 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Arvid Sundblad är ansvarig för Iggesunds globala försäljning.(Bild: Iggesund Paperboard)

Iggesund Paperboard förbättrar sin distributionsservice i Asien. Målet är i första hand att korta ledtider och därmed ge asiatiska kunder bättre service.
”Vi utvecklar ständigt vår verksamhet efter den servicenivå våra kunder efterfrågar. Därför har vi etablerat lager och arkningsservice i Taiwan, som startar upp nu i sommar. Det här kommer att förbättra Invercotes tillgänglighet inom hela Asia Pacific-regionen och kommer att ge nya affärer”, säger Ivan Chong, affärsområdeschef Asia Pacific.

Iggesund etablerar inte bara distribution i Asien, utan kommer att lagerhålla kartongkvaliteten Invercote och dessutom erbjuda lokal arkning för att minimera ledtiderna från en servicepunkt i Taiwan. 

”Invercote är en nischprodukt riktad till kunder, som ställer höga krav på utseende och funktion, där man vill att slutresultatet ska väcka uppmärksamhet i butikshyllan och locka till köp. Till skillnad från i stort sett all kartong, som produceras i Asien, är Invercote uppbyggd i flera lager, vilket gör att kartongen inte spricker i bigarna. Det är ett fantastiskt starkt argument, som dessutom förstärks ytterligare av Invercotes starka hållbarhetsegenskaper”, säger Arvid Sundblad, ansvarig för Iggesunds globala försäljning.

Den förbättrade leveransservicen i Asien är ett led i Iggesunds strävan att bli mer globala i sitt agerande genom att stärka sin leveransservice utanför Europa.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx

Ny teknik ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar

Aptar CSP Technologies och ProAmpac har utvecklat en teknik som ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar.
proampac-and-aptar-1709018491x

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx