Huhtamäki byter namn på ett av sina affärsområden

PUBLICERAD: 24 april 2017
UPPDATERAD: 25 januari

”Det nya namnet speglar bättre de olika typer av produkter

Finska förpackningstillverkaren Huhtamäki Oyj byter namn på sitt affärsområde ”Molded Fiber”. Det nya namnet, som träder i kraft den 27 april, blir ”Fiber Packaging”.
Huhtamäki skriver i ett pressmeddelande, att även om namnbytet i sig inte innebär några omedelbara förändringar i produktutbud eller tillverkningsteknologi, så är det nya namnet mer lämpat för affärsområdets framtida verksamhet.

”Det nya namnet, som fokuserar mer på nya lösningar än på tillverkningsteknologi, hjälper oss att ha ett kommersiellt fokus och återspeglar på ett bättre sätt de olika typer av produkter vi kommer att erbjuda våra kunder i framtiden. Vi ser många spännande affärsmöjligheter, när det gäller nya förnybara material och nya produkter”, säger Petr Domin, chef för Fiber Packaging.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Karamello gör smakfull investering i tonerpress

Karamello arbetar med förpackning och branding av reklamgodis. Nu investerar Linköpingsföretaget i Fujifilms flaggskepp Revoria Press PC1120.
Henrik-stor

Affär på Drupa: Först i Norden med bjässe från MGI

Norska RK Grafisk stärker sina möjligheter till förädling med partiell lack och varmfoliering genom att investera i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Affären gjordes på Drupa och installationen blir den första i Norden.
jetvranish

Nationell insamlingskris av plastförpackningar enligt Svensk Plaståtervinning

Vi har en allvarlig, nationell insamlingskris av plastförpackningar i Sverige säger Mattias Philipsson, vd på Svensk Plaståtervinning i ett pressmeddelande.
Foto: Peter Holgersson AB

Mondi och traceless lanserar en biobaserad coating som drastiskt minskar CO2

Mondi och det tyska företaget traceless har etablerat ett partnerskap för utveckling av biobaserade coatings. Nu är den första produkten klar. Den sägs minska CO2-utsläppen med 95 procent.
MNDPR291a