Han är ny Site Manager hos Gerdins Cutting Tech

PUBLICERAD: 2 mars 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Magnus Östman är ny Site Manager hos Gerdins Cutting Tech i Mjällom.

Stansspecialisten Gerdins Cutting Tech i Mjällom har fått en ny Site Manager. Han heter Magnus Östman och har mångårig erfarenhet från internationell försäljning och marknadsföring.
Gerdins Cutting Tech har idag hela världen som affärsområde och har ambitionen att växa sig ännu starkare inom produktsegmenten stansverktyg och hålpipor med kvalitetsprodukter. 

”Genom tydliga verksamhetsmål förstärks nu organisationen med ny, stark kundorienterad kompetens”, säger koncernchefen i Gerdins Group, Peter Gerdin.

Magnus Östman har under de senaste åren arbetat som försäljnings- och marknadschef hos Anytec Sweden AB, platschef hos Atea och dessförinnan som VD på Malux Data

”Det här är verkligen jättespännande. Man märker väldigt snabbt att framåtanda och en positiv syn på framtiden är något som präglar hela organisationen. Att få vara med och utveckla kundrelationer samt bygga framtidens produkter hos Gerdins är en grymt rolig utmaning”, kommenterar Magnus Östman.

Gerdins Cutting Tech. är ett anrikt bolag med över 60-års branscherfarenhet inom stansverktyg och 
hålpipor. Enheten ingår i affärsområdet Products&Service i Gerdins Group.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x