Han är ny platschef hos Nordvalls i Kungälv

PUBLICERAD: 16 april 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Mikael Gabrielsson är ny platschef för Nordvalls produktionsanläggning i Kungälv.

Sjöbo-baserade etikettkoncernen Nordvalls har fått en ny plastchef vid sin produktionsanläggning i Kungälv. Han heter Mikael Gabrielsson och han kommer närmast från Visutech i Göteborg, välkänd leverantör av digitala produktionslösningar för den grafiska industrin och agent för HP Indigo i Skandinavien.
Mikael Gabrielsson har lång erfarenhet av tryckeribranschen, produktionsflöden och -processer samt ledarskap och kommer att ingå i Nordvalls ledningsgrupp.

”Det här är en kul och spännande utmaning. Kungälv är en mycket effektiv produktionsenhet idag men givetvis ska vi ständigt utvecklas och jobba med förbättringsåtgärder. Så jag ser verkligen fram emot att få vara med på den här resan. Eftersom jag närmast kommer från den digitala världen tycker jag givetvis det är roligt att även Nordvalls har valt att satsa alltmer på den här trycktekniken och jag har många tankar och idéer, som jag tror kan komma till nytta för företaget”, säger Mikael Gabrielsson i en kommentar till sin utnämning..

I sin tjänst vid Visutech arbetade Mikael Gabrielsson i 4,5 år som säljchef, kundtjänstansvarig och ansvarig för teknikerna i Norden. Dessförinnan var han anställd vid Bording i Borås, ett danskt, börsnoterat bolag inom den grafiska branschen, där han bland annat var ansvarig för produktionen på fyra ställen i Sverige.
Mikael Gabrielsson har också varit delägare i två tryckerier, något som också bidragit till hans breda erfarenhet av den grafiska branschen.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx

Ny teknik ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar

Aptar CSP Technologies och ProAmpac har utvecklat en teknik som ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar.
proampac-and-aptar-1709018491x

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx