Han är ny platschef hos Nordvalls i Kungälv

PUBLICERAD: 16 april 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Mikael Gabrielsson är ny platschef för Nordvalls produktionsanläggning i Kungälv.

Sjöbo-baserade etikettkoncernen Nordvalls har fått en ny plastchef vid sin produktionsanläggning i Kungälv. Han heter Mikael Gabrielsson och han kommer närmast från Visutech i Göteborg, välkänd leverantör av digitala produktionslösningar för den grafiska industrin och agent för HP Indigo i Skandinavien.
Mikael Gabrielsson har lång erfarenhet av tryckeribranschen, produktionsflöden och -processer samt ledarskap och kommer att ingå i Nordvalls ledningsgrupp.

”Det här är en kul och spännande utmaning. Kungälv är en mycket effektiv produktionsenhet idag men givetvis ska vi ständigt utvecklas och jobba med förbättringsåtgärder. Så jag ser verkligen fram emot att få vara med på den här resan. Eftersom jag närmast kommer från den digitala världen tycker jag givetvis det är roligt att även Nordvalls har valt att satsa alltmer på den här trycktekniken och jag har många tankar och idéer, som jag tror kan komma till nytta för företaget”, säger Mikael Gabrielsson i en kommentar till sin utnämning..

I sin tjänst vid Visutech arbetade Mikael Gabrielsson i 4,5 år som säljchef, kundtjänstansvarig och ansvarig för teknikerna i Norden. Dessförinnan var han anställd vid Bording i Borås, ett danskt, börsnoterat bolag inom den grafiska branschen, där han bland annat var ansvarig för produktionen på fyra ställen i Sverige.
Mikael Gabrielsson har också varit delägare i två tryckerier, något som också bidragit till hans breda erfarenhet av den grafiska branschen.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Lignin Industrier säkrar tjugofem miljoner kronor i nyemission

Svenska greentech-företaget Lignin Industries tar in 25 miljoner kronor i en nyemission och fortsätter sin satsning på produktion av biobaserad plast med lignin som råvara skriver Nordisk Bioplastförening.
lignin-emission-utvald

Spendrups satsar på sträckfilm med trettio procent PCR

Spendrups har i samarbete med Trioworld, gått över till trettio procent konsumentåtervunnen plast i all sträck- och krympfilm som används runt pallar och dryckestråg för att säkerställa laststabilitet och transportsäkerhet.
mynewsdesk-spendrupsx

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x