Han är ny försäljningschef för robotföretaget KUKA Nordic

PUBLICERAD: 15 december 2020
UPPDATERAD: 25 januari

Danmarkschefen Kim Reeslev blir ny försäljningschef för KUKA Nordic. (Bild KUKA Nordic)

Robot- och automationsföretaget KUKA Nordic har utsett en ny säljchef. Det är Kim Reeslev, Country Manager i Danmark, som tar över ansvaret för säljarbetet i Norden och Baltikum efter tidigare försäljningschefen Joacim Lorentsson, som nyligen utsågs till ny VD för KUKA Nordic (Läs HÄR)

För Kim Reeslev blir det en ganska kort startsträcka in i det nya jobbet. Han har varit KUKA Nordics Country Manager i Danmark sedan 2010 och är djupt förtrogen med branschen och vilka utmaningar och möjligheter kunderna står inför.

”Jag ser fram emot att arbeta ännu tätare ihop med våra slutkunder och systempartners i de olika länderna. Vi är inne i ett expansivt skede av den industriella historien. Det sker en expansiv digitalisering och det ska bli spännande att vara med och driva säljarbetet på lite bredare front”, säger Kim Reeslev i en kommentar.

Utvecklingen mot industri 4.0 med smarta fabriker, användningen av digitala tvillingar etcetera är saker som passar Kim Reeslev som hand i handske.

”Ja, jag har ett stort intresse för digitala plattformar. Lösningar kring det har jag arbetat med i många år på den danska marknaden”, säger han.

Förutom arbetet som Danmarkschef är Kim Reeslev, som har en bakgrund som ingenjör, sedan 2019 dessutom ordförande för den danska branschföreningen DIRA (Danish Industrial Robot Association) som samlar över 200 företag med inriktning på robotteknik.

”Ett kul uppdrag som känns mycket hedrande. Ett av mina mål som ordförande är att stärka samarbetet mellan systemintegratörer, tillverkare och forskare. Det finns stora vinster med det”, säger han.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x