Guido Kassel blir Micvacs chef på tyska marknaden

PUBLICERAD: 10 januari 2018
UPPDATERAD: 25 januari

Guido Kassel är Micvacs chef för den tyska marknaden.

Svenska Micvac har utsett Guido Kassel till chef och ansvarig för bolagets tyska verksamhet. Utnämningen stärker Micvacs position på den europeiska marknaden.
Guido Kassel, som tillträdde redan innan årsskiftet, har 30 års erfarenhet av livsmedelsbranschen, försäljning, distribution, mm. 

Guido Kassel har bland annat varit VD för en mellanstor livsmedelsproducent, tysk säljchef för en fransk livsmedelleverantör samt från 2006 och framåt försäljnings- och utvecklingschef för kända matptroducenter inom färdigmatsområdet.

”Jag är fascinerad av Micvacs koncept, som trots den innovativa tekniken är utomordentligt enkel och okomplicerad. Micvac står för framtidorienterad kvalitet, smak och natgurlig häslosamhet”, säger Guido Kassel i en kommentar till sin utnämning.

Micvac har tidigare utsett en motsvarande chef för den franska marknaden, Christian Benedict (läs HÄR).

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Nu är Yangis torrformningsteknik redo för marknaden

Det svenska företaget Yangi, med basen i Varberg, lanserar nu sin nya och patentsökta maskinteknologiplattform för torrformade cellulosabserade förpackningar, Cellera, som man säger har potential att ersätta styva plaster i stor skala.
Yangix

Erik Blix ny VD på Nordic Carton

Malmöbaserade Nordic Carton, som tillverkar kartongförpackningar och våtlimsetiketter har anställt Erik Blix som ny VD från och med den 2 oktober.
Eric Blix 2023x

Källsortering minskade växthusgaserna med 500 000 ton

Källsortering av förpackningar i Sverige har stor effekt på utsläppen av växthusgaser. Det visar ny statistik från Förpackningsinsamlingen, FTI.
källsorteringxx

PulPac skalar upp genom att skala ner med formsprutningsteknik

PulPac lanserar en ny maskinplattform, PulPac Scala, som man säger innebär ett betydande steg i revolutionen av torrformad fiber. Scala-plattformen är baserad på formsprutning, en teknik förknippad med plastbearbetning, kombinerat med PulPacs nya  Mill-to-Web fiberenhet.
Pulpac_Scala_Front