Guido Kassel blir Micvacs chef på tyska marknaden

PUBLICERAD: 10 januari 2018
UPPDATERAD: 25 januari

Guido Kassel är Micvacs chef för den tyska marknaden.

Svenska Micvac har utsett Guido Kassel till chef och ansvarig för bolagets tyska verksamhet. Utnämningen stärker Micvacs position på den europeiska marknaden.
Guido Kassel, som tillträdde redan innan årsskiftet, har 30 års erfarenhet av livsmedelsbranschen, försäljning, distribution, mm. 

Guido Kassel har bland annat varit VD för en mellanstor livsmedelsproducent, tysk säljchef för en fransk livsmedelleverantör samt från 2006 och framåt försäljnings- och utvecklingschef för kända matptroducenter inom färdigmatsområdet.

”Jag är fascinerad av Micvacs koncept, som trots den innovativa tekniken är utomordentligt enkel och okomplicerad. Micvac står för framtidorienterad kvalitet, smak och natgurlig häslosamhet”, säger Guido Kassel i en kommentar till sin utnämning.

Micvac har tidigare utsett en motsvarande chef för den franska marknaden, Christian Benedict (läs HÄR).

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

AI ger Amazon effektivare förpackningar

Amazon har utvecklat ett artificiellt intelligens (AI)-system med namnet Package Decision Engine, som förändrar hur produkter paketeras och levereras över hela världen. Systemet minskar skadorna på transporterade produkter och förbrukningen av förpackningsmaterial.
amazonx

Bryggerinäringen visar signifikanta minskningar i klimatpåverkan från sina förpackningar

Svenska bryggerier fortsätter att minska sitt klimatavtryck i så gott som alla förpackningsslag. Det visar den senaste livscykelanalysen (LCA) av dryckesförpackning från branschorganisationen Sveriges Bryggerier.
framsida

Unitedprint börjar sälja material till förpackningsindustrin

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Mikrovågor ett alternativ vid plaståtervinning

När det gäller återvinning av plastförpackningar är det mekanisk eller kemisk återvinning som är alternativen. På Drupa presenterades ett annat alternativ, ett alternativ till kemisk återvinning, där mikrovågor gör jobbet.
Florian Turkx