Gillet ordnar ”nordisk” träff under Scanpack-mässan

PUBLICERAD: 4 oktober 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Den ”nordiska” nätverksträffen med svenska och finska förpackningsingillena äger rum på populära baren Heaven 23 på Gothia Towers.

I samband med Scanpack ordnar Svenska Förpackningsgillet, eller ”Gillet” i dagligt tal, en nätverksträff för alla medlemmar, där även medlemmar från Finska Förpackningsgillet är inbjudna.
Tidpunkten blir klockan 18.00 torsdagen den 22 oktober och platsen blir baren ”Heaven 23” på hotell Gothia Towers, i anslutning till mässan.

”Vi hoppas det ska bli lite som forna tiders möten med ´Nordiska Förpackningsgillet,´ även om förpackningsgillena i Danmark och Norge inte finns längre”, säger Gillets sekreterare Mikael Gällstedt.

Nätverksträffen är ett utmärkt tillfälle för medlemmarna i både svenska och finska Förpackningsgillet att möta såväl gamla som nya bekanta och knyta viktiga kontakter.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Evolabel siktar på ökning på den amerikanska marknaden

Den svenska tillverkaren av print-and-apply maskiner, Evolabel, visade sina lösningar på interpack. Evolabel är en stor leverantör av den här typen av märkningsutrustningar, men man jobbar lite i det tysta.
Magnx

Nu ökar användningen av plastbärkassar

Årsförbrukningen i Sverige för typen av plastbärkassar som mat vanligtvis bärs hem i var 17 kassar per person under 2022. Det är en liten ökning från 2021.
glada påsar

Europapremiär för digital etikettstans

Packnews bevakade den nyligen avslutade Fespamässan i München. Hos företaget Jwei var en digital etikettstans för små och större etikettproduktioner var en av nyheterna.
Primotek_Rise-1024x768x

Automatiserad inpackning av stora gods spar pengar och miljö

Pruszyński Sp. z o.o är en stor polsk tillverkare av takplåtar och fasader av stål som nu har installerat förpackningslinjen RoRo StretchPack på sin anläggning i Polen.
Pruszynski - packed productx