Gillet ordnar ”nordisk” träff under Scanpack-mässan

PUBLICERAD: 4 oktober 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Den ”nordiska” nätverksträffen med svenska och finska förpackningsingillena äger rum på populära baren Heaven 23 på Gothia Towers.

I samband med Scanpack ordnar Svenska Förpackningsgillet, eller ”Gillet” i dagligt tal, en nätverksträff för alla medlemmar, där även medlemmar från Finska Förpackningsgillet är inbjudna.
Tidpunkten blir klockan 18.00 torsdagen den 22 oktober och platsen blir baren ”Heaven 23” på hotell Gothia Towers, i anslutning till mässan.

”Vi hoppas det ska bli lite som forna tiders möten med ´Nordiska Förpackningsgillet,´ även om förpackningsgillena i Danmark och Norge inte finns längre”, säger Gillets sekreterare Mikael Gällstedt.

Nätverksträffen är ett utmärkt tillfälle för medlemmarna i både svenska och finska Förpackningsgillet att möta såväl gamla som nya bekanta och knyta viktiga kontakter.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx

Ny teknik ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar

Aptar CSP Technologies och ProAmpac har utvecklat en teknik som ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar.
proampac-and-aptar-1709018491x

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx