Gaia BioMaterials expanderar internationellt med ny säljare

PUBLICERAD: 29 april 2021
UPPDATERAD: 25 januari

Egor Solovev är anställd som internationell säljare av Gaias biomaterial Biodolomer på framförallt den europeiska marknaden. (Bild Gaia)

Helsingborgsbaserade Gaia BioMaterials AB fortsätter att växa och har som ett led i den internationella expansionen rekryterat Egor Solovev som ny säljare.

Gaia skriver i ett pressmeddelande att Egor Solovev kommer att arbeta med försäljning av Gaias egenutvecklade och patenterade biomaterial med fokus på den europeiska marknaden.

”I Egor får vi en mål- och serviceinriktad kille med goda erfarenheter av internationell försäljning mot B2B-kunder. Egor är språkbegåvad och kommer ge oss möjligheter att bearbeta inte minst våra ryskspråkiga marknader på en helt ny nivå”, säger Gaias BioMaterials VD Peter Stenström.

Gaia BioMaterials utvecklar och tillverkar biologiskt nedbrytbara och komposterbara material baserade på förnybara råvaror. De patentskyddade produkterna marknadsförs under varumärket Biodolomer® och rekryteringen av Egor Solovev är ett led i arbetet med att ytterligare förstärka företagets position på den europeiska marknaden.

”Jag ser verkligen fram emot att komma i gång, då jag tror stenhårt på produkten och de möjligheter den erbjuder våra kunder, såväl befintliga som nya”, säger Egor Solovev i en kommentar.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Danska All Creative vill vinna i Packnorth Award 2024

Det danska företaget All Creative A/S som är mest känt för sina pappers- och kartonglösningar för förpackningar, POS och Display, är stolta. Så stolta att de har skickat in den 3D-julkalender de tagit fram för Bornholms Karamel Kompagniet till förpackningstävlingen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_02x

Snopet för Mondi, det blev IP som köper DS Smith

International Paper och DS Smith meddelade har nått en överenskommelse om villkoren för en affär där IP köper DS Smith.
alexander-grey-8lnbXtxFGZw-unsplashx

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx