Fyra grafiska leverantörer på miniturné genom landet

PUBLICERAD: 14 mars 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Thomas Ejdemyr från Enigraf var på gott humör.|Daniel Yjord deltog från Miller Graphics.|Patric Börjesson från IST Nordic AB (t.h.) i diskussion med en besökare.
|Pär Olsson (t. v.) och Jonas Rengbo från Flint Group.

Den 14 mars inleddes en liten turné i Sverige med fyra företag, som levererar olika tjänster till den grafiska industrin. Starten skedde i Helsingborg, där Flint Group, Miller Graphics, Enigraf och IST mötte kunder under avslappnade former tillsammans med en bit mat. 

”Vi ville testa något som var nytt för oss och då kom tanken på den här turnén upp. Det är ett sätt för oss att möta kunder och visa på samarbeten mellan deltagande företag, men samtidigt att nätverka med varandra mellan företagen”, berättar Daniel Yjord på Miller Graphics.

”Den 15 mars är vi i Göteborg, den 16 i Norrköping och den 17 i Stockholm och det är naturligtvis inte för sent att anmäla sitt deltagande via något av de deltagande företagen”.

”Det här är som sagt ett test, som vi kommer att utvärdera och förhoppningsvis kunna upprepa, det finns flera företag, som anmält intresse att vara med nästa gång, men som av olika skäl inte hade möjlighet denna gång”.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Thorbjörn Sagerström på DS Smith Norden ser en positiv trend för industrin

Vi kontaktade Thorbjörn Sagerström, vd på DS Smith i Norden och dessutom ordförande i Grafiska Föreningen, för att få hans synpunkt på läget för wellpapp- och kartongbranschen och för hans eget företag.
DSsmith1-1024x683-1x

Ny undersökning visar att svenskar är splittrade kring plastpåseskatten

Åsikterna om att plastpåseskatten försvinner är minst sagt splittrade, och över hälften av alla svenskar tycker det är viktigt att användningen av plastpåsar fortsätter att minska. Det visar en ny Novusundersökning som Håll Sverige Rent låtit göra.
dreamstime_7756854x

Tidningen Packnews fyller 90 år!

I år fyller tidningen Packnews 90 år. En anmärkningsvärd ålder på en branschtidning, men en ålder som inte på något sätt avspeglas i kvaliten, tidningen är starkare och fräschare än någonsin. Här ger tidningens chefredaktör, Bo Wallteg, en kort bakgrund till de nittio åren.
Packnews-1_24-mailchimp-header-2

Transparent förpackning ger enklare återvinning

Som ett led i arbetet med att minska klimatavtrycket har isoleringproducenten Rockwool förändrat förpackningarna. Något som ökar återvinningsmöjligheterna med 85  procent enligt företaget.
ROCKWOOL förpackning