Fyra grafiska leverantörer på miniturné genom landet

PUBLICERAD: 14 mars 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Thomas Ejdemyr från Enigraf var på gott humör.|Daniel Yjord deltog från Miller Graphics.|Patric Börjesson från IST Nordic AB (t.h.) i diskussion med en besökare.
|Pär Olsson (t. v.) och Jonas Rengbo från Flint Group.

Den 14 mars inleddes en liten turné i Sverige med fyra företag, som levererar olika tjänster till den grafiska industrin. Starten skedde i Helsingborg, där Flint Group, Miller Graphics, Enigraf och IST mötte kunder under avslappnade former tillsammans med en bit mat. 

”Vi ville testa något som var nytt för oss och då kom tanken på den här turnén upp. Det är ett sätt för oss att möta kunder och visa på samarbeten mellan deltagande företag, men samtidigt att nätverka med varandra mellan företagen”, berättar Daniel Yjord på Miller Graphics.

”Den 15 mars är vi i Göteborg, den 16 i Norrköping och den 17 i Stockholm och det är naturligtvis inte för sent att anmäla sitt deltagande via något av de deltagande företagen”.

”Det här är som sagt ett test, som vi kommer att utvärdera och förhoppningsvis kunna upprepa, det finns flera företag, som anmält intresse att vara med nästa gång, men som av olika skäl inte hade möjlighet denna gång”.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x