”Förpackningsnörden” Jim ny försäljningschef på Tectubes

PUBLICERAD: 17 juni 2020
UPPDATERAD: 25 januari

”Förpackningsnörden” Jim Johannesson är ny försäljningschef hos tubtillverkaren Emballator Tectubes. (Bild Herenco)

Tubtillverkaren Emballator Tectubes har anställt en ny försäljningschef. Han heter Jim Johannesson och betecknas i ett pressmeddelande som en riktig ”tryck- och förpackningsnörd”.

Emballator-gruppens huvudägare Herenco skriver i ett pressmeddelande att om det är någon som kan tryck och förpackningar, så är det Jim Johannesson.

Den nye försäljningschefen är uppfostrad i den grafiska branschen och har i mer än 20 år arbetat med alla typer av traditionella tryck och trycksaker för stora tryckerikoncerner som Taberg Media Group och Elanders och i positioner som projektledare, försäljningschef, planerings- och produktionschef. År 2013 tog han steget över till förpackningsbranschen med fokus på wellpapp och var bland annat VD för två dotterbolag inom Smurfit Kappa-koncernen.

Närmast kommer Jim Johannesson från en tjänst som försäljningschef på Kartongbolaget i Helsingborg AB.

”Jag sökte mig till Tectubes eftersom man producerar så vansinnigt spännande och kundunika förpackningar med starkt fokus på tryck. Företaget har förtroende från många stora varumärken och det ska bli fantastiskt roligt att få hjälpa både nya och etablerade kunder att växa”, kommenterar Jim Johannesson.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1974

Tidningen Packnews (tidigare nord emballage) fyller i år 90 år. Kanske är det världens äldsta förpackningstidning. Redaktionen har sedan ett par år bläddrat i tidningar från åren som gått och publicerat lite smått och gott och vi kommer att publicera en del av detta här.
Lättx

Metsä Board moderniserar Simpele kartongbruk

Metsä Board har fattat ett investeringsbeslut att förnya falskartongmaskinen i Simpele i Finland, vilket kommer att förbättra kvaliteten på falskartong och öka produktionseffektiviteten.
Metsä Board Simpele_winterx

Sexton förädlingsmöjligheter i en maskin

Scodix utvecklar sin dekoreringsteknik och kan nu erbjuda sexton olika dekoreringsalternativ i en och samma maskin. På Drupa kan man ta del av tekniken i företagets monter.
scodixx

Ny monofilm av PE för frysförpackningar

Bonduelle, ExxonMobil och Constantia Drukpol har tillsammans utvecklat en monofilm av polyeten som klarar de tuffa kraven på frysförpackningar.
Bonduelle-achieves-6-years-with-no-lost-time-incidents-with-Alchemy