Förpackningsklustret Packbridge senarelägger sina seminarier

PUBLICERAD: 17 mars 2020
UPPDATERAD: 25 januari


Förpackningsklustret Packbridge skriver på Twitter att man tar konsekvenserna av corona-smittan och senarelägger planerade seminarier.

”Packbridge tar hänsyn till konsekvenserna av Covid-19 på global och lokal nivå, så vi skjuter upp alla våra planerade seminarier till mitten av april. Vi är tillgängliga online för support till alla våra medlemmar! Ta hand om dig och håll dig uppdaterad!”, lyder nätverkets meddelande på Twitter.

På sin hemsida skriver Packbridge vidare att man kontinuerligt uppdaterar informationen kring omplanering av planerade aktiviteter och evenemang. Deltagare, som redan har registrerats för någon av våra kommande aktiviteter eller evenemang, kommer via e-post att få uppdaterad information om statusen för den specifika aktiviteten eller evenemanget.

Den 24 mars skulle Packbridge i ett samarrangemang med Livsmedelsakademin ha anordnat ett ”brännande” samtal under rubriken ”The Conversation – a burning conversation about foodtech” på SLU:s anläggning i Alnarp, strax norr om Malmö. Men även det eventet är nu inställt på grund av Covid-19 och nytt datum kommer att meddelas senare.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax