Förpackningsbolaget Tara Pac anställer ytterligare en säljare

PUBLICERAD: 11 april 2018
UPPDATERAD: 25 januari

Olof Andersson är ny säljare i förpackningsbolaget Tara Pac i Lund.

Förpackningsbolaget Tara Pac, som för drygt ett år sedan flyttade in i nya lokaler  i Lund, fortsätter att växa och anställer ytterligare en säljare.
Den nye säljaren heter Olof Andersson och han har precis lämnat sina hemtrakter i Karlskrona för nya och större utmaningar i Lund.

”Vi får in ytterligare en säljare till vårt redan starka team, vilket gör oss ännu starkare och vi välkomnar Olof och önskar honom stort lycka till”, säger Tara Pacs VD Lars Persson.

”Jag har förflyttat min vardag från ett stillasittande jobb i Karlskrona till ett inspirerande och lärorikt jobb i hjärtat av Lund och ser framemot morgondagens prövningar. Ända sedan tiden i gymnasiet har jag varit intresserad av få vara med och utveckla – och utvecklas i – ett välorganiserat och innovativt företag”, kommenterar nyanställde säljaren Olof Andersson.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}