Entreprenörsveckan Båstad inställd i år utan förklaring

PUBLICERAD: 22 mars 2017
UPPDATERAD: 25 januari

Det blir ingen Entreprenörsveckan på Hotell Skansen i Båstad i år.

Entreprenörsveckan Båstad – ett alternativ till politikernas Almedalsveckan – blir inte av i år. Arrangören Mentor Communications har ställt in eventet utan närmare förklaring.
Så här skriver arrangören på eventets hemsida: ”Tyvärr kommer inte Entreprenörsveckan Båstad av olika anledningar att genomföras under 2017. Vi tackar för åren som varit och hör av oss när vi kommer tillbaka!

Det var år 2014, som Mentor Communications etablerade Entreprenörsveckan i Båstad, ett tre dagar långt event för entreprenörer och företagare, som var  tänkt att bli ett alternativ till politikernas Almedalsvecka på Gotland.

När Entreprenörsveckan etablerades med pompa och ståt år 2014, var det med aktivt stöd från Båstad kommun och med utgångspunkt från Mentor Communications olika varumärken.

Programmet under Entreprenörsveckan har omfattat seminarier och paneldebatter, bland annat med inriktning på förpackningar, och med fokus på företagsfrågor.

Entreprenörsveckan, som ägde rum på anrika Hotell Skansen i Båstad, var ett lovvärt initiativ, som nu dock enligt det korta meddelandet på eventets hemsida alltså inte blir av i år. Hur det blir i framtiden återstår att se.

N.B.: I slutet av förra året köptes Mentor Communications upp av det danska business-to-business-företaget Nordiske Medier. Huruvida detta påverkat beslutet att inte genomföra Entreprenörsveckan i år är dock osäkert.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x