En ny serie lasermärkare från italienska Datalogic

PUBLICERAD: 18 november 2018
UPPDATERAD: 25 januari

AREX400 är en ny serie lasermärkare från itaienska Datalogic.

Italienska hårdvaruleverantören Datalogic lanserar en ny serie av lasermärkare baserade på fiberteknologi och avsedda för olika typer av industriella applikationer.

Förutom industriell lasermärkning kan produkterna i AREX400-serien även användas för personlig och varumärkesrelaterad märkning.

AREX400-märkarna är utrustade med Datalogics patenterade “Green Spot”-teknologi som snabbt och korrekt läser av skanningsområdet och de har kompakta format, som gör att de kan användas även i mycket begränsade utrymmen.

“AREX400 finns i flera olika modeller, som täcker praktiskt taget alla industriella applikationer, även i tuffa miljöer och vid komplexa installationer”, säger Lorenzo Bassi, som är produktmarknadschef hos Datalogic.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för tryck på wellpappförpackningar

På Drupa presenterade EFI en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpappförpackningar.
EFI-3-1536x1024

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Atta45-ver-2-1536x1024

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Scenprogrammet för Scanpack 2024 är här!

Nu släpps scenprogrammet för Scanpack, Skandinaviens största förpackningsmässa, som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg den 22-25 oktober. Förutom utställningen med 400 utställare kommer besökarna att erbjudas ett omfattande scenprogram med nästan 100 programpunkter.
Talare på Scanpack (SV)x