Emballator Växjöplast erbjuder nu spetskapsyl som standard

PUBLICERAD: 30 maj 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Spetskapsyler ingår nu i Emballator Växjöplasts standarsortiment.

Efter önskemål från flera kunder har Emballator Växjöplast AB utökat sitt sortiment av standardartiklar med så kallade spetskapsyler.
Emballator Växjöplast skriver i en pressrelease att man sedan lång tid tillbaka erbjuder ett sortiment av enhandskapsyler för livsmedel. Detta har gjort att en stor mängd flaskverktyg har tagits fram för att passa företagets kapsyler. Flera kunder har frågat efter möjligheten att köpa så kallade spetskapsyler, som passar till samma flaskor som företagets enhandskapsyler med garanti, vilka trycks på flaskhalsen.

”Vi kan med glädje berätta, att vi nu har utökat vårt sortiment av standardartiklar med just sådana spetskapsyler. Det ger våra kunder möjligheten att bredda sitt sortiment och utbud utan att nödvändigtvis skaffa nya format på flaskor”, berättar Henrik Rasmussen, ansvarig säljare för livsmedelsprodukter hos Emballator Växjöplast.

Den nya spetskapsylen är tillgänglig med 4,4 respektive 7,4 millimeters öppning.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Thorbjörn Sagerström på DS Smith Norden ser en positiv trend för industrin

Vi kontaktade Thorbjörn Sagerström, vd på DS Smith i Norden och dessutom ordförande i Grafiska Föreningen, för att få hans synpunkt på läget för wellpapp- och kartongbranschen och för hans eget företag.
DSsmith1-1024x683-1x

Ny undersökning visar att svenskar är splittrade kring plastpåseskatten

Åsikterna om att plastpåseskatten försvinner är minst sagt splittrade, och över hälften av alla svenskar tycker det är viktigt att användningen av plastpåsar fortsätter att minska. Det visar en ny Novusundersökning som Håll Sverige Rent låtit göra.
dreamstime_7756854x

Tidningen Packnews fyller 90 år!

I år fyller tidningen Packnews 90 år. En anmärkningsvärd ålder på en branschtidning, men en ålder som inte på något sätt avspeglas i kvaliten, tidningen är starkare och fräschare än någonsin. Här ger tidningens chefredaktör, Bo Wallteg, en kort bakgrund till de nittio åren.
Packnews-1_24-mailchimp-header-2

Transparent förpackning ger enklare återvinning

Som ett led i arbetet med att minska klimatavtrycket har isoleringproducenten Rockwool förändrat förpackningarna. Något som ökar återvinningsmöjligheterna med 85  procent enligt företaget.
ROCKWOOL förpackning