Elmia Subcontractor – en populär träffpunkt i 40 år

PUBLICERAD: 14 juni 2015
UPPDATERAD: 25 januari

”Det känns fantastiskt att få vara värd för en marknadsplats av en sådan kaliber”

I 40 år har Elmia Subcontractor stått som värd och marknadsplats för den tillverkande industrin. Fyra decennier av teknisk utveckling, ovärderliga kontakter, diskussioner och kunskapsutbyten som generar affärer för åtskilliga miljarder. Ett vinnande koncept för hela tillverkningsindustrin.
Mässan, som är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin, samlar varje år omkring 1.200 utställare och runt 15.000 besökare på Elmia i Jönköping.
 

Underleverantörerna sägs vara industrins ryggrad och Elmia Subcontractor lyfter fram och synliggör dessa innovativa företag. Mässan är framgångsrik och uppskattad av deltagarna tack vare att den levererar affärsnytta.

Den första mässan 1975 hette kort och gott ”Underleverantör” och lockade tusen besökare. En blygsam start, men sedan har det gått spikrakt uppåt med nya framgångar varje år. Elmia Subcontractor har under åren tillsammans med branschen utvecklats till inte bara norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom tillverkningsindustrin utan också den näst största renodlade underleverantörsmässan i världen. Det internationella intresset ökar för varje år. 

”Elmia Subcontractor fyller ett viktigt behov för industrins utveckling och för att visa på de möjligheter, som kommer att finnas, nu och i framtiden. Det känns fantastiskt att få vara värd för en marknadsplats av en sådan kaliber”, säger Karla Eklund, mässansvarig för Elmia Subcontractor. 

Elmia Subcontractor 2015 arrangeras 10-13 november.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax