Elizabeth II hyllas på 90-årsdagen med specialdesignad sirapsburk!

PUBLICERAD: 17 april 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Lyle´s Golden Syrup i specialdesignad burk med hyllningstext till drottning Elizabeth II.|Den kommande brittiska sommaren och grillsäsongen firas också med en specialburk från Tate & Lyle.

Den 21 april fyller drottning Elizabeth II i Storbritannien 90 år. Något som förstås kommer att firas ordenligt och på olika sätt runt om i samväldet.
Brittiska sirapstillverkaren Tate & Lyle är en av dem som deltar i firandet av majestätet genom att påpassligt lansera sin Lyle´s Golden Syrup i  en specialdesignad burk försedd med texten ”Happy Birthday Your Majesty”…

Samtidigt lanserar Lyle även en ”hyllningsburk” till den brittiska sommaren och den kommande grillsäsongen!
Den burken innehåller Lyles speciella mörka sirap, som kan användas som glasyr på grillkött eller i marinader och såser till grillad mat.

Den begränsade upplagan av ”hyllningsburkarna” till grillsäsongen kommer att finnas på de brittiska butikshyllorna till och med juni, medan burkarna med hyllningen till drottningen kommer att finnas på hyllorna till och med juli.

”För att markera 90-årsdagen för Storbritanniens och samväldets längst regerande monark och för att markera starten för den brittiska sommaren, ville vi ge ut en begränsad upplaga av förpackningar, som konsumenterna kan både ha nytta av och sedan spara”, säger Sara Harrison, europeisk produktchef för Lyle´s Golden Syrup.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för tryck på wellpappförpackningar

På Drupa presenterade EFI en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpappförpackningar.
EFI-3-1536x1024

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Atta45-ver-2-1536x1024

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Scenprogrammet för Scanpack 2024 är här!

Nu släpps scenprogrammet för Scanpack, Skandinaviens största förpackningsmässa, som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg den 22-25 oktober. Förutom utställningen med 400 utställare kommer besökarna att erbjudas ett omfattande scenprogram med nästan 100 programpunkter.
Talare på Scanpack (SV)x