Efter Scanpack: Blickarna riktas mot Düsseldorf..!

PUBLICERAD: 27 oktober 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Över 175.000 besökare kom till interpack 2014. Nu är det redan dags att börja tänka på interpack 2017!

Knappt har vi hunnit lägga Scanpack 2015 till handlingarna förrän det är dags att börja tänka på nästa stora förpackningsmässa: interpack 2017 i Düsseldorf! Anmälningstiden för denna gigant bland förpackningsmässor har nämligen redan börjat och det gäller för utställarna att vara med från början! Även om nästa interpack inte äger rum förrän i början av maj år 2017 så är intresset som vanligt på topp och de företag, som vill ställa ut, måste anmäla sig senast den 29 februari 2016.

interpack räknas som en av världens största och viktigaste förpackningsmässor och den lockar såväl utställare som besökare från hela världen. Mässan arrangeras vart tredje år och vid senaste interpack 2014 kom inte mindre än 175.000 förpackningsintresserade besökare till Messe Düsseldorf!

On-line-anmälning till interpack 2017 kan göras på webbadressen www.interpack.com/1330 där utställare som deltog på interpack 2014 också kan logga in och hitta sina tidigare angivna uppgifter.

Liksom vid interpack 2014 arrangeras vid nästa interpack även parallellmässan ”Components for Processing and Packaging”, som riktar sig till leverantörer av förpackningsrelaterade komponenter såsom motorer, kontroll- och sensorutrustningar, industriell bildbearbetningsverktyg, hanteringsutrustningar, automatiseringsutrustningar, mjukvaror, etc.

Anmälan till denna parallellmässa görs på www.packaging-components.com och anmälningstiden är densamma som för interpack 2017.

Den som vill läsa mer om interpack 2017 kan göra detta på www.interpack.com
På interpacks YouTube-sida finns dessutom flera informations- och företagsvideos från mässan.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax