Efter mindre än ett år avgår chefen för Rottneros Bruk

PUBLICERAD: 14 maj 2019
UPPDATERAD: 25 januari

Efter mindre än ett år lämnar Kristin Israelsson sin tjänst som fabriksdirektör vid Rottneros Bruk.

Rottneros AB meddelar att Kristin Israelsson, som tillträdde som chef vid Rottneros Bruk för mindre än ett år sedan, har bestämt sig för att tillträda en tjänst utanför Rottneros och därför kommer att lämna sin tjänst som fabriksdirektör.

Kristin Israelsson tillträdde tjänsten som chef och fabriksdirektör vid Rottneros Bruk i värmländska Sunne i fjol höstas. I sin position som fabriksdirektör ingick Kristin Israelsson även i Rottneros koncernledning.

Innan anställningen som chef vid Rottneros Bruk kom Kristin Israelsson närmast från BillerudKorsnäs, där hon arbetat i 16 år, bland annat som sektionschef inom massabruket i Gruvön.

Enligt det kortfattade pressmeddelandet från Rottneros AB har Kristin Israelsson sex månaders uppsägning och hon kommer att kvarstå i full kapacitet i tjänsten som fabriksdirektör under den tiden.

Rekryteringen av en ny fabriksdirektör för Rottneros Bruk kommer att inledas omedelbart.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Elopak bygger sin första produktionsanläggning i Nordamerika

”I tidernas begynnelse” kom grunden för Elopaks Pure-Pak förpackningar från USA. Efter många år startas nu den första produktionsenheten i Nordamerika. Första halvåret 2025 ska den vara i drift.
Elopak_

Multivac bygger ny produktionshall i Tyskland

Multivac Group har nyligen genomfört en ceremoni som start för bygget av sin nya Wolfertschwenden #2 fabrik i Allgäu-regionen i södra Tyskland.
Multivac

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium