Efter mindre än ett år avgår chefen för Rottneros Bruk

PUBLICERAD: 14 maj 2019
UPPDATERAD: 25 januari

Efter mindre än ett år lämnar Kristin Israelsson sin tjänst som fabriksdirektör vid Rottneros Bruk.

Rottneros AB meddelar att Kristin Israelsson, som tillträdde som chef vid Rottneros Bruk för mindre än ett år sedan, har bestämt sig för att tillträda en tjänst utanför Rottneros och därför kommer att lämna sin tjänst som fabriksdirektör.

Kristin Israelsson tillträdde tjänsten som chef och fabriksdirektör vid Rottneros Bruk i värmländska Sunne i fjol höstas. I sin position som fabriksdirektör ingick Kristin Israelsson även i Rottneros koncernledning.

Innan anställningen som chef vid Rottneros Bruk kom Kristin Israelsson närmast från BillerudKorsnäs, där hon arbetat i 16 år, bland annat som sektionschef inom massabruket i Gruvön.

Enligt det kortfattade pressmeddelandet från Rottneros AB har Kristin Israelsson sex månaders uppsägning och hon kommer att kvarstå i full kapacitet i tjänsten som fabriksdirektör under den tiden.

Rekryteringen av en ny fabriksdirektör för Rottneros Bruk kommer att inledas omedelbart.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}