Ecolean ”goes Mexico” med sikte på Latinamerika

PUBLICERAD: 10 mars 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Svenska Ecolean drar till Mexico i maj för att ställa ut på förpackningsmässan Expo Pack Mexico.|Under mottot ”Welcome to a Lighter World” ska Ecolean visa sitt register av lättviktsförpackningar för mejeri- och juiceprodukter.
|”Nu är det läge att öka närvaron i Latinamerika”

Helsingborgsbaserade förpackningstillverkaren Ecolean fortsätter sin globala expansion. Nu har man siktet inställt på Latinamerika och Ecolean kommer därför att ställa ut på den stora förpackningsmässan Expo Pack Mexico i Mexico City i mitten av maj.

”Nu är en perfekt tidpunkt för en ökad närvaro i Latinamerika. Vi vet att många varumärkesägare i regionen vill ha innovativa och resurseffektiva förpackningslösningar som en del i deras strategier för att förbli konkurrenskraftig på marknaden. Och vi tänker visa dem att vi kan uppfylla deras krav”, säger Andreas Jeppsson, VD för Ecoleans Nord- och Sydamerikanska affärsområde Ecolean Inc.

På Expo Pack Mexico kommer Ecolean under mottot ”Welcome to a Lighter World” att visa ett brett register av sina lättviktsförpackningar för såväl kylda som rumstempererade mejeri och juiceprodukter. Förpackningskonceptet Ecolean Air Aseptic Clear och den prisbelönta förslutningen SnapQuick kommer förstås att visas upp för de 25.000 besökarna från mer än 30 länder, som väntas komma till mässan 17 – 20 maj. På Expo Pack Mexico kommer Ecolean även att visa upp sin senaste fyllningsmaskin EL4+.

 

 

Läs vidare

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Tingstad Group köper Converflex i Örnsköldsvik

Tingstad Group fortsätter växa via uppköp. Nyss var det OptiPack i Sunne, nu har man köpt Converflex i Örnsköldsvik.
Paul-Jigbergx

Senaste nytt

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Stora förändringar i Nordisk Bioplastförenings styrelse

När Nordisk Bioplastförening höll årsmöte den 15 mars blev det stora förändringar vid val av styrelse.
Delar av nya styrelsenx

EU vägleder kring bioplast i ramdokument

I ett ramdokument reder EU-kommissionen ut begreppen kring biobaserad, komposterbar och biologiskt nedbrytbar plast, och ger vägledning kring när och hur de ska användas
kompost