Ecolean ”goes Japan” med sin nya miniförpackning

PUBLICERAD: 28 september 2016
UPPDATERAD: 25 januari

På Tokyo Pack kommer Ecolean att introducera sin nya miniförpackning för de japanska konsumenterna.|”Tokyo Pack är den perfekta platsen att presentera vår nya miniförpackning”

Tidigare i år lanserade Helsingborgsbaserade Ecolean en miniversion av sin populära förpackning Ecolean Air Aseptic. De nya miniförpackningen har volymen 125 milliliter och först ut att använda förpackningen var det pakistanska mejeriföretaget Fauji Food Ltd. (Läs HÄR)
Nu fortsätter Ecolean sin globala lansering av miniförpackningen och riktar nu in sig på den japanska och sydostasiatiska marknaden genom att introducera förpackningen på den stora förpackningsmässan Tokyo Pack i början av oktober.

”Japanska konsumenter definieras av att de är snabba att ta till sig nyheter och innovationer, vilket gör Tokyo Pack till den perfekta platsen för oss att presentera våra förpackningslösningar, inte minst den nya 125 ml Ecolean Air Aseptic”, säger Johnny Sajland, som är regionchef för Ecolean Asia North & Oceania.

Förutom den nya miniförpackningen kommer Ecolean också att visa hela sitt utbud av flexibla förpackningar för kylda och rumstempererade mejeri- och juiceprodukter. Företaget kommer även att vara värd för ett seminarium med titeln ” Introduction to Ecolean” som äger rum den 7 oktober och med deltagande av regionchefen Johnny Sajland och Tomoaki Minoura, som är säljchef för Ecolean i Japan.

Tokyo Pack äger rum 4 – 7 oktober. Ecolean finns i hall 2, monter 03.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x

Nordvalls Etikett ingår partnerskap med utländska producenter

Nordvalls Etikett AB har slutit ett samarbetsavtal med holländska Geostick och franska Stratus Packaging. Bakgrunden till samarbetet är att bibehålla och stärka gemensamma marknadsandelar på en kraftigt konkurrensutsatt marknad.
Vid frågor om bilden, skriv till: christian.andersson@apeloga.se

Majoritet av konsumenter prioriterar inte återanvändbara förpackningar

Det globala konsultföretaget PA Consulting (PA), med basen i Storbritannien, genomförde nyligen en enkät bland fyratusen konsumenter i Storbritannien och USA. Den avslöjade nya insikter om konsumenternas attityder till förpackningar i snabbrestaurangsbranschen.
Reusable cup