Dow vinnare av Raflatacs Label Life Awards 2016

PUBLICERAD: 15 mars 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Dags för selfies för glada vinnare av UPM Raflatac Label Life Awards 2016.

Dow Packaging and Specialty Plastics har tilldelats utmärkelsen UPM Raflatac Label Life Awards 2016 vid en ceremoni i UPM Raflatacs fabrik i polska Wroclaw.
UPM Raflatac Label Life Awards utses bland leverantörer till UPM Raflatac och tilldelas den leverantör, som har utvecklat hållbara affärsmetoder, vilka är säkra och användarvänliga för miljön och till nytta för samhället.

Dow och dess affärsområde Packaging and Specialty Plastics var en av fyra finalister inför året Label Life Awards, de övriga var DRT, Henkel och Mondi. Utdelningen av titeln ägde rum vid en ceremoni vid UPM Raflatacs polska anläggning Wroclaw och innan juryn fattade sitt beslut genomgick representanter för de fyra finalisterna ett antal rigorös ”förhör” från jurymedlemmarna.

”Vi gratulerar Dow. Label Life Awards är ett viktigt instrument för oss att bedöma våra leverantörers prestationer. Vi kommer att fördjupa vårt samarbete med finalisterna med avsikt att utveckla produkter, som är lämpliga för framtiden”, säger UPM Raflatacs inköpschef Sami Poukka i en kommentar.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x